2777
2789
عنوان

کثافتتت😬😬😬😬

277 بازدید | 10 پست

زییات کشف یک ویروس مرگبارتر از کرونا در قزاقستان

مسئولان چینی از انتشار ویروسی مرگبارتر و کشنده تر از ویروس کووید-۱۹ در سراسر قزاقستان اطلاع دادند.

به گزارش خبرگزاری برنا و به نقل از روزنامه اکسپرس، مسئولان چینی اعلام کردند که ویروسی جدید و کشنده‌تر از ویروس کرونا در سراسر کشور قزاقستان انتشار یافته است.

سفارت چین در قزاقستان اعلام کرد که این کشور ۱۷۷۲ مورد را در نیمه اول امسال شناسایی کرده است که برخی از آنها چینی هستند.

سفارت چین از شهروندان خود خواسته است با همان روش‌‌ های مقابله با کرونا، برای مقابله با این ویروس کشنده اقدام کنند.

در همین ارتباط، وزارت بهداشت قزاقستان گزارش داد، این بیماری جدید یک نوع التهاب ریویناشناخته است و از تاریخ ۲۹ ژوئن تا ۵ جولای، بیش از ۳۲ هزار مبتلا به این ویروس شدند.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با ویروسه ای؟

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز