سلام پسرم از عصر تب کرده. شش ساعتی یکبار بهش استامینوفن دادم. اما تبش بالاست میشه هر ۴ ساعت یکبار بهش استامینوفن بدم. راهکار دیگه ای برای اینکه زودتر تبش بیاد پایین دارین؟؟؟؟ ممنون.
و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
تو ی ظرف اب بریز ی کم سرکه و نمک هم بریز پاشویه کن .اگه نداری ...سفیده ی تخم مرغ رو دو دیقه با چنگال بزن بعد بمال ب پاهاش از مچ ب پایین کف وروی پاش بمال هر وقت خشک شد باز بزن یا دستمال بزن تو تخم مرغ بپیچ ب پاهاش اب رو اتیش انشالله شفا از خدا میگیرهصصصصصص
استا هر چهار ساعت بده لباساشو کم کن شلوار نده بهش تند تندم پاشویش کن اگ خوب نشد شیاف بزن براش انشالله ک تا فردا خوب بشه چون هم دردیم پسر منم تب داره الان بالا سرش نشسته ام
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدامکنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه اینجوری با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن