2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین یکم

131 بازدید | 17 پست

من سایتوتک خوردم 3 تا به فاصله 3 ساعت آخرین قرصو گذاشتم زیر زبونم دردام بیشتر شد و هی دستشوییم گرفت اولین بار یه لخته ی ریز کوچیک اومد دومین بار ک رفتم یه حباب سفید کوچولو ک انگار توش باد داشت دورشم لخته و رگ حالت داشت الان بازم درد دارم یعنی سقط شده کامل یا نه؟ 

7 هفته و 4 روزم 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهشا اگ میدونین یا تجربه دارین بگین 4 ساعته درد میکشم اینم بگم ک توی اون حبابه چیزی نبود خالی بود 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔
خواهشا اگ میدونین یا تجربه دارین بگین 4 ساعته درد میکشم اینم بگم ک توی اون حبابه چیزی نبود خالی بود& ...

هیوسین اگه داری بخور واسه دردت 

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیوسین اگه داری بخور واسه دردت 

نه ندارم نمیتونمم الان برم بگیرم همسرم و دخترم خوابن تنهام

نه ندارم نمیتونمم الان برم بگیرم همسرم و دخترم خوابن تنهام

دمنوش زعفران دم کرده یا شوید مصرف کن 

یه مسکن هر چی داری هم بخور برا دردت

تا دفع نشه کامل دردت کم نمیشه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اون سفیده افتاده یعنی سقط شده . منم سقط داشتم چند روز خونریزی و تبکه تیکه لخته بادمه حاام بد سد به دکتر زنگ زدم ببخشید گفت اگه تیکه سفید افتاد ازت تمومه گفتم نه که کارم به کورتاژ کشید. دردت بخاطره فشاره قرصه خوب میشه کم کم . اگه کامل دفع نشده باشه دردش طاقت فرساس من زمین و چنگ میزدم اگه عادی درد داری پس دفع شده

اون سفیده افتاده یعنی سقط شده . منم سقط داشتم چند روز خونریزی و تبکه تیکه لخته بادمه حاام بد سد به د ...

اون حبابه اندازه ی یک بند انگشت بود... هنوزم درد زیاد دارم 

اون حبابه اندازه ی یک بند انگشت بود... هنوزم درد زیاد دارم 

حبابه ساک حاملگی ت بوده دیگه مبتونی سنگین برداری چیزی یه دفعه خالی شه ازت . ببین وقتی ساک ت افتاده یعنی متلاشی نشده این خوبه . من تیکه تبکه افتاد ازم یه تیکه ش چسبید موند به رحمم

حبابه ساک حاملگی ت بوده دیگه مبتونی سنگین برداری چیزی یه دفعه خالی شه ازت . ببین وقتی ساک ت افتاده ی ...

چیکار کنم بیوفته کامل