2777
2789
عنوان

سرسره+عکس

900 بازدید | 23 پست

دوستای عزیزم کدوم رنگ قشنگ تره ؟بچم پسره،اتاقش باب اسفنجیه رنگای به کار رفته بیشتر زرد آبیه،ولی تاب براش خریدم رنگش آبی تیره و قرمزه حالا براساس این توضیحات کدوم رنگش بهتره؟؟

تعداد رای : 75
نظرسنجی
قرمز
19
25%
آبی
26
34%
سبز
8
10%
زرد
22
29%
❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرتون چند سالشه؟

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    
اصلا این مدلا خوب نیست همسر من هفته پیش از همین مدل رنگ ابیشو گرفت پج پله بود شیبش خیلی خیلی تنده ال ...

شما تونستید شیب ملایم گیر بیارید؟

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

خوب ابی کمرنگ که منتفی شد

زرد رو اگه انتخاب کنی خیلی اتاقش زرد میشه 

سبز هم بی خیال

قرمز میتونه گزینه مناسبی باشه وگرنه همون زرد رو انتخاب کنی قشنگ میشه. 

اگه قیمت برات مهم نیست سرسره موزی هم سرچ کن خیلی کاربردیه بچه تا چند سال میتونه باهاش بازی کنه

شما تونستید شیب ملایم گیر بیارید؟

ی مدل بود ک شیب ملایم بود و لبه داشت دقت کنی اینا لبه نداره ک بچه بخواد خودش دستشو بگیره و سر بخوره اونو فقط ی مغازه داشت ولی رنگش نارنجی بود واسه همین من نگرفتم چون پسر من فقط،میگه ابی.و ۵پله خیلی بزرگ بود یعنی خیلی جا میگرفت ۳پله هم ک زیاد نمیتونست استفاده کنه فوقش یک سال دیگه کلا بردم تعویض کردم سرسره رو.