2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب خاهرشوهرم😡

630 بازدید | 25 پست

خیلی بی ادبه ، روابط اجتماعیش صفرررر، بشدت خسیسه خاهر شوهرم زایمان کرده واسش نه گل گرفت نه قربونی ، میریم واسه زن زاهو کمکش غذا بپزیم هیچ خورد و خوراکی تو خونه نیست😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز من یکم قرمه سبزی بردم براش شوهرش اصلا با من حرف نمیزد کلا سرش تو گوشی بعد میگه پسرم مثل ...

شايد در حال خيانته اين حجم از بي تفاوتيو فقط گاو داره

ی روزی منم عاشق میشم❤️☘️
 امروز من یکم قرمه سبزی بردم براش شوهرش اصلا با من حرف نمیزد کلا سرش تو گوشی بعد میگه پسرم مثل ...

دستت درد نکنه

چند وقته دنیا اومده بچش؟؟

برا زایو.قرمه سبزی خوب نیست...

اگه میتونی گوشت با الو.و روغن زد بزار بپزه ببر براش

در دلم خواستن مرگ کسی نیست ولی...کاش هر کس که تو را خواست بیاید خبرش

شوهر دختر عمه منم این مدلیه 😶😶

بچش بدنیا اومده بود رفته بود خونه وسیله برداره بره شمال 

مامانم گل خرید به زور داد دستش بره تبریک بگه 🤦‍♂️🤦‍♂️

البته این دست خودش نیست انگار نمیفهمه واقعا

شايد در حال خيانته اين حجم از بي تفاوتيو فقط گاو داره

نه فقط به زنش دل و قلوه میده اصلا در حد خیانت نیست ، یه آبمیوه برا بنده خدا گرفته بود همشو خودش کوفت کرد،کل زمانی که اونجام قیافم اینشکلیه😒

مقصر شمایید نباید به هیچ وجه براش غذا می‌بردید الان جوووو زده شده پیش خودش میگه من کی بودم که واسم دارن غذا میارن اصلا نه وضیفه مادر زنشه ونه شما ها که بگید چکار کنه زنش اخلاق شوهرش میدونه شما یه مدت اصلا نرید

درد دارم درد تنهایی به دکتر بگویم کجایم درد می‌کند که مسکن ننویسد نمی‌خواهم تسکین یابد میخواهم برود 😓😓😓