2777
2789
عنوان

پلیکیستیک

115 بازدید | 12 پست

سلام من پلیکیستیک هستم موی زاید ندارم و پریودم منظمه یسال اقدامم باردار نشدم خیلییی حالم بده خیلیییی...یعنی امکان داره زود باردار نشم و چندساال طول بشکع😭

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕

فقط ویتاگنوس 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
فقط ویتاگنوس 

عزیزم من نمونه بارز چند سال پلی کیستیک با موهای زاید وحشتناک و پریود های نامنظم و پریود نشدن هستم

هیچ دکتری برام کاری نکرد 

خدا خودش بهم هدیه کرد فعلا انشاالله که سالم به دنیا بیاد

تو هم بد به دلت نیار فقط از خدا بخواه به حرف آدم های انرژی منفی هم گوش نده 

توکلت به اون بالایی 

آفرین بابت امضات امید داشته باش

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چندتا کار انجام بده اگه همسرت مشکلی نداشته باشه خیلی زود باردار میشی.

اول اینکه یه دکتر خوب که بهش اعتماد داری پیدا کن و برو زیر نظرش تا داروی تخمک گذاری بهت بده. اگه فقط لتروزول و کلومفین داد و نگفت برا چک کردن سایز فولیکول قبل از تاریخ تممک گذاری بیا سونو خودت همون ماه اول اصرار کن که میخوام سونو شم که از سایز فولیکولم مطمئن شم.

دوم یه رژیم غذایی درست داشته باش. بدون قند و شکر. بدون سوسیس کالباس. پر از سبزیجات و میوه‌. برنج هم کمتر مصرف کن.

سوم پیاده روی یا ورزش هوازی. خیلی مهمه. خیلییییی

مطمئنم خیلی زود باردار میشی و میای اینجا خبرشو میدی

ببین چندتا کار انجام بده اگه همسرت مشکلی نداشته باشه خیلی زود باردار میشی. اول اینکه یه دکتر خوب که ...

شوهرم سالمه چهار پنج دوره دارو خو ردن فولی خوب  داشتم ولی تشد میخام این ماه عکس رنگی بدم

😍 بالاخره منم توی 21بهمن 99بعد دوسال مادر شدم خدایاشکرت دوستان دعا کنید نی نیم سالم بیاد بغلم انشالله قسمت همه منتظرا💕
عزیزم من نمونه بارز چند سال پلی کیستیک با موهای زاید وحشتناک و پریود های نامنظم و پریود نشدن هستم ه ...

الهی شکر خدا حفظش کنه من پریودم منظمه عین ساعت..یاخدا من فقط دارم النماس خدامیکنم بخدا

فقط ویتاگنوس 

چطوری استفاده کنم

الهی شکر خدا حفظش کنه من پریودم منظمه عین ساعت..یاخدا من فقط دارم النماس خدامیکنم بخدا

عزیزم شاید تکراری باشه خیلی ها همین جا بهم گفتن بیخیال بشی حامله میشی

من گفتم من نمیتونم من همش به فکر بچه ام

ولی به جایی رسیدم که واقعاً بیخیال شدم بعد دیدم حامله ام اصلا باور کردنی نیست نمیدونم چه ربطی به هم دارن ولی من تاثیرش را دیدم

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم
عزیزم شاید تکراری باشه خیلی ها همین جا بهم گفتن بیخیال بشی حامله میشی من گفتم من نمیتونم من همش به ...

دعام کنید خیلی داغونم خیلی ناراحتم

دعام کنید خیلی داغونم خیلی ناراحتم

من فروردین یه شب نمیدونم چرا دلم شکسته بود

نصف شب بود یهو امضا یه نفر رو خوندم تو همین سایت برای بچه اش که هنوز نیومده بود نوشته بود

منم اشکم در آمد با بچم که هنوز نبود صحبت کردم گفتم تو به خدا نزدیک ترس تو دعا کن بیای تو دل من خدا تورو به من بده 

فرداش پاشدم دوباره بیخیال بودم حتی اون ماه خیلی نزدیکی هم نداشتم 

اما همون ماه حامله شدم

شما هم از بچت بخواه 

شاید خدا دعای اون رو مستجاب کرد 

ولی یادت باشه هیچ چیز رو به زور از خدا نگیر بذار خودش هدیه بده

من فروردین یه شب نمیدونم چرا دلم شکسته بود نصف شب بود یهو امضا یه نفر رو خوندم تو همین سایت برای بچ ...

یاخدا خدا خودش کمک بهم کنه یهومیگن یکی هشت سال بچه دار نشده تنم میلرزه بخدا من طاقت ندارم خدا بهم رحم کنه

چطوری استفاده کنم

هر روز یکی صبح ناشتا یکی شب تا موقعی که بی بی چکت مثبت بشه 

وزن اولیه 76.500 😫 وزن الان68.600 🤩 وزن هدف دیگه نهایتا میخام 60 باشم وبمونم یه صلواتم برا مشکلاتم بگید مرسی از همگی⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦الان ۶۶کیلو هستم ولی عضلانی و چربی ندارم زیاد و همه میگن دیگه لاغر نکن😂 انشاا... همینطور ثابت بمونم🤦😎
هر روز یکی صبح ناشتا یکی شب تا موقعی که بی بی چکت مثبت بشه 

واسم دعا کنید😔😅