2777
2789
فقط یه چیزی مگه المپیاد فقط برای اول و دوم دبیرستان نیست ؟ 

😁 نه گلم زمان ما که ۱۰ سال پیش بود سوم دبیرستان بود !

نشون به اون نشون که من برای امتحانات نهاییم کلی درس نخونده داشتم چون مدرسه نرفته بودم

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
😁 نه گلم زمان ما که ۱۰ سال پیش بود سوم دبیرستان بود ! نشون به اون نشون که من برای امتحانات نهاییم ...

ای بابا دعوا نکنید از سال ۹۱ فقط شده دوم دبیرستان قبلش سوم ها هم میتونستن امتحان بدن...

از قدیما اینجوری یادم میاد.

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سطح به سطحه اونی ک رشتش نرم افزاره پبشرفتشو میخونه احتمالا شما متوسط یا آسونشو گذروندی اکثر رشته ها ...

مبانی نبود... کلاس برای دانشجوهای نرم افزار بود که بقیه بچه های مهندسی هم اجازه داشتن شرکت کنن

حالا باز نرم افزار ها بهتر میدونن خودشون

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
ای بابا دعوا نکنید از سال ۹۱ فقط شده دوم دبیرستان قبلش سوم ها هم میتونستن امتحان بدن... از قدیما ای ...

😊

مرسی گلم 

قبلا فقط مراحل اول رو دوم دبیرستانیا میتونستن شرکت کنن 

و مراحل اصلی برای کسانی بودسوم دبیرستان بودن

حالا یه مدل دیگه شده من خبر ندارم

مبانی نبود... کلاس برای دانشجوهای نرم افزار بود که بقیه بچه های مهندسی هم اجازه داشتن شرکت کنن حالا ...

کدوم یونی ؟

برنامه نویسی بستگی به استادشم داره البته چون کسی که برنامه نویس حرفه ایی میشه باید خیلی زبان های مختلف بلد باشه یکم سخت میشه ...

اما به نظرم برنامه نویسی به درد پول درآوردن نمیخوره 

آردوینو که چیز خیلی چیپ و خنده داریه 😂😂😂😂

باش فقط من موندم که اگه شما درست میگید چرا بابای من پروژه های خیلی بزرگی باهاش ساخته و همه بابتش دارن صد میلیون صد میلیون پول میدن و محور دانشگاه فنی مونیخ و آکسفورد بخش کامپیوتر بر پایشه چون خالم میره دانش،اه فنی میگم

باش فقط من موندم که اگه شما درست میگید چرا بابای من پروژه های خیلی بزرگی باهاش ساخته و همه بابتش دار ...

چون نادان هستن که حاضرن برای همچین پروژه هایی انقدر پول بدن 

چون هرکسی با خریداری پلتفورم و ماژول های مربوط بهش و چندتاسرچ ساده میتونه چیزایی که میخواد رو بسازه اونم در حد مبتدی...

چیزی که مهمه اینه که پدر شما چه پروژه ایی با چه حد دسترسی میسازن مثلا پروژه ایی با بیش از ۲۰۰تا i/o و سطح دسترسی متغییر و سیستم امنیتی بالا رو با آردوینو بسازن خیلی کار پرریسکیه 

میشه یه توضیح مختصر بدی اینایی که گفتی چی هستند😟

چیو توضیح بدم گلم؟

ببین گلم آردوینو شامل یه نرم افزار رایگان و انواع بردهای از پیش طراحی شده هست تا اینجاش هر کس باتوجه به پروژه ایی که داره میاد یه پتفورم روتهیه میکنه 

مثلا یکی دوتا موتور dc داره سه تا سنسور داره با توجه به تعداد ورودی هایی که لازم داریم پلتفورم رومیخریم بعد در قدم بعدی میریم توی نرم افزار و کتابخانه ی مخصوص به اون قطعه رو سرچ میکنیم و احضار میکنیم بعد در مرحله ی بعد در قسمت هلپ نرم افزار میتونی کد خیلی ساده رو سرچ کنی و کپی کنی و خروجی رو درنظر بگیری و این برنامه رو بایه کابل یواس بی به پلتفورم که همون سخت افزار هست وارد میکنی یا به اصطلاح run میکنیم !

حالا خیلیا میان برای اینکه خودشون رو حرفه ایی نشون بدن برد مدار چاپی رو پرینت میگیرن با دستگاه چاپ میکنن همون برنامه رو روی یه میکروی مشابه پروگرم میکنن بدون اینکه در نظر بگیرن که این تراشه ها سرعت نسبتا پایینی دارن ومیشه پروژه های cnc و پرینترسه بعدی و ازین قبیل چیزهارو سریع ساخت اما به درد مصارف تجاری نمیخوره و در آخر باید بگم ماژول به قطعه ایی گفته میشه که روی پلتفورم نداریمش و جدا تهیه اش میکنیم و روی پلتفورم به آسونی جا زده میشه و یه کاربرد جدید به پلتفورم اضافه میکنه .

سوالی هست در خدمتم 

مثلا چه پروژه هایی میدن به شما که این کارارو براش انجام میدید

درهای سنسوردار 

دزدگیر

کنترل از راه دور وسایل برقی خانه یا همون خانه ی هوشمند 

دستگاه cnc 

تب سنج 

رطوبت سنج

فاصله سنج 

کلا هر ایده الکترونیکی رو میشه در سطح کوچیک راه اندازی کرد