2777
2789
آره من که کارشناسی گرفتم. ولی برادر شوهرم بنده خدا تو کاردانی گیر کرده الان ۵ ساله

پنج ساله تو کاردانی گیر کرده یعنی انقدر سخته من رشته دبیرستانم رو کامپیوتر انتخاب کردم که 

از همش راحت تره البته اگه بهش علاقه داشته باشید

دانش آموز از کجا میفهمه آخه!!!

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شما دانشگاه میرید کارشناسی؟؟

نه من که دانشگاه نمیرم کوچیکم هنوز ولی به تمام زبان های برنامه نویسی تقریبا بلدم بنویسم و خیلی راحته و دارم واسه المپیادشم میخونم واقعا شیرین ترین درس دنیاس

برق !!!!! برق خیلی سادس که البته خوب به علاقه هم مربوطه

تا نرفتی دانشگاه نمیتونی قضاوت کنی!!!

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم
واقعا من امسال دهم رشته کامپیوتر هنرستان انتخاب کردم واقعا سخته؟دبیرستان چه رشته ای بودی 

هنرستان کامپیوتر خوندم.

درس های هنرستان که خیلی ساده و ابتدایی و پیش پا افتاده اس.

تو درس کاراگاه یسری نرم افزارای ساده یاد میدن.

ولی تو دانشگاه کاردانی دولتی قبول شدم استاداش پدرمو دراوردن .کارشناسی هم غیر انتفاعی خوندم استاداش فقط منتظرن طرفو قبول نکن و نمره کم بدن تا یه پولی به جیب بزنن.

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
دانش آموز از کجا میفهنه آخه!!!

من به تمام زبان های برنامه نویسی مینویسم و دارم واسه المپیاد کامپیوتر می خونم خیلی راحته و بعضی از روز ها هم میرم شرکت بابام برنامه میزنم م،ه چیزی غیر اینه پدر من که دکتری داره میگه تقریبا همیناست 

هنرستان کامپیوتر خوندم. درس های هنرستان که خیلی ساده و ابتدایی و پیش پا افتاده اس. تو درس کاراگاه ...

بنظرتون دانشگاه کامپیوتر نرم آخه میگی خیلی سخته نظرت درمورد رشته تربیت بدنی ومدیریت امور اداری چیه؟

نه من که دانشگاه نمیرم کوچیکم هنوز ولی به تمام زبان های برنامه نویسی تقریبا بلدم بنویسم و خیلی راحته ...

خب اگه اینجوریه که خوبه.

منم c ,c++,php بلدم.البته این واس زمان ماس.الان نمیدونم چه برنامه های جدیدی اومده.

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
همینه که برات سخت بوده من معدلم بالاست میتونستم برم ریاضی ولی فنی انتخاب کردم که با کامپیوتر بیشتر آ ...

موفق باشی عزیزم❤

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

2790
2778
2791
2779
2792