عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 عنوان اقدام بارداری 222 بازدید | 36 پست سلام من تنبلی تخمدان دارم ۳ ماه دارم اقدام میکنم با مصرف قرص دوفاستون و کلومیفن... امروز ۱۶ پریود هستم زیر دلم درد میکنهممکن باردار شده باشم.؟ اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍 1399/05/24 | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 ایشالا عزیزم دیشب بعد از نزدیکی این دل درد شروع شده اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
mary_gooli_ عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 940 دیشب بعد از نزدیکی این دل درد شروع شده بنظرم زوده برای جواب قطعی صبر کن تاپریودی
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 منم اینماه کلومیفن مصرف کردم از ۱۵-۱۹ سیکلم دردای شدیدی زیر دلم داشتم.از همون اولشم ترشح سفید دارم خیلی زیاد.ولی احتمالا از عوارض کلومیفنه. از بیستم سیکلمم بشدت نوک سینه هام درد میکنه.امروزم ۲۳ سیکلم. ده روزدیگه موعدمه..... یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 منم اینماه کلومیفن مصرف کردم از ۱۵-۱۹ سیکلم دردای شدیدی زیر دلم داشتم.از همون اولشم ترشح سفید دارم خ ... منم ترشحات سفید پنیری دارم.از شب ۵ تا ۹ پریودی شبی دوتا کلومیفن خوردم اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 منم اینماه کلومیفن مصرف کردم از ۱۵-۱۹ سیکلم دردای شدیدی زیر دلم داشتم.از همون اولشم ترشح سفید دارم خ ... کاش باردار باشی اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 منم ترشحات سفید پنیری دارم. از شب ۵ تا ۹ پریودی شبی دوتا کلومیفن خوردم عین من.منم از پنجم تا نهم دوتا باهم خوردم یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 کاش باردار باشی همچنین شما عزیزم.چندم سیکلته؟ کی موعدته؟ یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 همچنین شما عزیزم.چندم سیکلته؟ کی موعدته؟ امروز ۱۶ سیکلمه که دارم دوفاستون میخورم.۴ شهریور موعدمه اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 امروز ۱۶ سیکلمه که دارم دوفاستون میخورم. ۴ شهریور موعدمه وای باهمیم دختر. منم چهار شهریور موعدمه یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 وای باهمیم دختر. منم چهار شهریور موعدمه چه جالب😚😚 اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 وای باهمیم دختر. منم چهار شهریور موعدمه بچه اولته؟۴ شهریور بیا خبر بده پریود شدی یا نهمنم میام اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍
نیهــــnihanــــان عضویت: 1396/06/10 تعداد پست: 51296 بچه اولته؟ ۴ شهریور بیا خبر بده پریود شدی یا نه منم میام نه عزیزم دومیه 😅 باشه.😚 یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
عاطی۱۲۴۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/25 تعداد پست: 822 نه عزیزم دومیه 😅 باشه.😚 اولی رو هم با کلومیفن باردار شدی؟ اگه میشه واسم یه صلوات بفرستین تا دخترمو صحیح و سالم بغل کنم😍