2777
2789
عنوان

مسافر به کربلا داریم حاجت دارا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 272 پست
@ماه_شب_ماه     @ژیناگلمن     @اکتیوخانم     @sayeh68 ...

300تا صلوات میفرستم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من خودم پرستارم قوربون شکلت  بعدش من ک نمیرم  دوست شوهرم داره میره منم گفتم مارو دعا کنه ...

عزیزم منظور ما شما نیست گلم به عزیز دیگه میگم که شاید قصد سفر داشته بشه و احیاناا تو تاپیک شما باشه

اسم کاربر یادم نمیمونه شاید یه تاپیک باهات بحث کنم یه تاپیک دیگه قربون صدقه ات برم 🙃🙃🙃🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو التماس دعا ولی اخه تو کرونا

عزیزم دوست شوهرمه 

من  نمیتونم بهش بگم کروناس نرو 

فقط گفتم اینجا ی تاپیکی بزنم شاید  یه ثوابی داشته باشه 

میشه دعا کنید روزای خوبم برگرده دلم خیلی گرفته  

من ١٠٠٠صلوات ميفرستم

خيلي التماس دعا

سلام منو به آقا امام حسين و آقا ابالفضل العباس برسونيد🥺

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
انشالله 😀

ای وای 😭😭 خوش به سعادتش😔

مرسی که به یادم بودی عزیزم😍

بهشون بگو دعا کنن این اوضاع تموم بشه و هر چی صلاحه پیش بیاد برام🙂🙂🙂

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

@maaaryaaam_77   بیا این جا خواهری دعا کن😭😭

#دوستان_ایرانی_باشیم🇮🇷    هم افکارمون🤗،هم شخصیتمون😎،هم اعمالمون🤠            ⬅️ جلال آل احمد میگه «آدم غرب زده شخصیت ندارد، چیزی است بی اصالت، خودش و خانه اش و حرف هایش، بوی هیچ چیزی را نمی دهد....» چرا اینجوری میگن؟ چون این افراد اصالت خود را رها کرده و در مسیری پا گذاشتن غیر از مسیر ذاتی خود و بدونیم حرف های این افراد غرب زده در جامعه ما هیچ ارزشی نداره ،چون بر خلاف باورهای اصیل ایرانی و جامعه اسلامی عمل میکنن😉 رهبر عزیز تر از جانم سایه ات از سر ما کم نشود حضرت ماه،وجودت افتخاریست برای ما😍

گریم گرفت 😭. یا امام حسین خسته شدم .خودت پادرمیونی کن اقا جان پیش خدا.یا باب الحوائج ابوالفضل العباس آقا جان .......

من ۱۰۰ صلوات هدیه به اقا و اولادشون و اصحابشون و اقامون ابوالفضل و یک زیارت عاشورا .🤲🏻

دعام کنین عزیزان لطفا منم تا قبل محرمیه دلم شاد شه 🤲🏻

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻