2777
2789
عنوان

زن ایده ال کیه؟

441 بازدید | 14 پست

زن ایده اال زنیه که در وهله اول خودش تو اولویت قرار داره علاقه اش رو دنبال میکنه به خاطر خوشی های زود گذر هدفش و گم نمی کنه

به پوستش میرسه بدنشو میشناسه با اناتومی بدن یه خانوم اشنایی داره ورزش میکنه تغذیش سالمه همیشه سطح هورمون ها و ویتامینای بدنشو چک میکنه

با کسایی معاشرت داره که ارزششو بالا میبرن و تفکر والایی دارن

تمام وقت زندگیشو صرف خانوادش و اطرفیان نمیکنه یه تایمی رو مخصوص و برای خودش میدونه

درگیر گذشته نیست تو حال زندگی میکنه و به فکر ایندس

زن ایده ال کسی که تو جامعه فعاله تحصیلات داره یا یه حرفه که مناسب استعدادشه

کتاب میخونه اخبار روز و دنبال میکنهو از اطرافش بی اهمیت عبور نمیکنه

کسی که قبل از هرکسی به خودش متکیه نه شوهرش پدرش یا افراد دیگه

زن ایده ال میدون هر رفتاری مناسب چ مکانیه کسی که سعی نمیکنه با عشوه و لوندی به هدفش برسه

زن ایده ال موقع برخود با کسی دید جنسیتی نداره و ادمارو با شخصیتشئن میسنجه نه ظاهرشون

زن ایده ال از حقش دفاع میکنه نه با جیغ و گریه بلکه با علم و منطق

و در اخر زن ایده ال کسی که سعی میکنه ایده ال باشه نه اینکه حسرتشو بخوره

اینا دید من به یه زن ایده اله دارم سعی میکنم ایده ال باشم و میتونم💪

به نظر شما زن ایده ال کیه؟😃

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی سایتی نیستی اگه نگی من😁😁😁

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

زن ایده آل در هر جامعه و فرهنگ و خانواده ای ممکنه  یه جور تعریف شه...اماا اینا که شما گفتین قطعا راه رستگاریه هر زنیه

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است

وجود ندارد 

یادداشت: آنها که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
زن ایده آل در هر جامعه و فرهنگ و خانواده ای ممکنه  یه جور تعریف شه...اماا اینا که شما گفتین قطع ...

دقیقا همینطوره 

به امید یه روزی که همه ایده ال باشیم😍

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

تعریفتون از زن ایده ال به نظر من نزدیک بود

زن باید برای خودش هدف، استقلال، شهامت و قدرت داشته باشه و وابستگی کمی داشته باشه. 

من همیشه می گم وقتی به طوطی، بلبل اینا نگاه می کنیم اول می گیم طوطی هست و ... و به زن و مرد بودنش کاری نداریم؛ باید در مورد انسان هم همین طور باشه؛ اول به انسان بودنش توجه کنیم نه زن بودن و‌ مرد بودنش؛ این یک نگاه انسانی و متعالی است از نظر من.

به امید روزهای موفقیت زنان سرزمینم

تعریفتون از زن ایده ال به نظر من نزدیک بود زن باید برای خودش هدف، استقلال، شهامت و قدرت داشته ...

ممنون بابت نظر زیبا و سازندتون🥰

زن ایده آل تربیتش صرفا تو دوران کودکی نمیمونه روز به روز آپدیت میشه و چیزای مثبت به اخلاق و رفتارش اضافه میکنه 

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!          ❤در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.❤