2777
2789
عنوان

پسر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 54 پست
نه نمیشه اخه  هنوز که چیزیم درست حسابی نگفته 😅

اره 

تو چت حواست باشه سوتی ندی بگه نخ داد بزار اون حرف بزنه شما امار نده ولی خودت ناراحتم نشون نده از حرف زدن باهاش پیام داد جوابش بده ولی مشتاقش نباش خیلی هم وارد جزییات نشو

اگر شما بخواد خودش شروع  میکنه از زندگیش حرف زدن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره  تو چت حواست باشه سوتی ندی بگه نخ داد بزار اون حرف بزنه شما امار نده ولی خودت ناراحتم نشون ...

از زندگیم چیزی نگفتم 

فقط پرسید اسمت چیه چند سالته و فلان 

اینارو گفتم اونم همچنین 

فقط در این حد 

از زندگیم چیزی نگفتم  فقط پرسید اسمت چیه چند سالته و فلان  اینارو گفتم اونم همچنین  ...

خوب پس اینا درحد اشنایی که همه دارن

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
اکانت اینستاتو از کجا اورده ؟

عزیزم ایشون مغازه هم دارن فامیلمون معرفی کرده بود رفتم مغازه بعد اکانت اینیستای مغازه و این آقا روهم داد اشنامون 

تا من بتونم خرید آنلاین هم داشته باشم