2777
2789
عنوان

پسر مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 54 پست

اسی اگه بهت پیشنهاد ازدواج داد بهش نگو داری جدا میشی بگو تا چند ماه آینده به خاطر یکسری از مشکلات نمیتونم به ازدواج فکر کنم 

دیگه توضیح بیشتر نده 

بعد که طلاق گرفتی و اون اومد جلو دوباره

بهش بگو که طلاق گرفتی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نمیدونه شوهر دارم  من خونه پدرمم‌ و دارم کارای طلاقمو میکنم

پس صبر کن تا بیاد جلو بعد بهش بگو بالاخره یا خواستگاری یا دوستی ی پیشنهادی میده

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
آره  ولی از این میترسم که بگه هنوز طلاق نگرفته قبول کرد و ماجرا رو گفت 😓

شما الان هیچ کاری نکن نخ هم نده

صبر کن اونا بیان جلو

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
شما الان هیچ کاری نکن نخ هم نده صبر کن اونا بیان جلو

والله من کاری نمیکنم 

علاوه بر کارش 

بعدازظهرها مغازه میگردونه 

اشنامون معرفی کرد مغازه رو رفتم مغازه بعدشم تو اینیستا چند باری چت کردیم احساس میکنم روم نظر داره اما نمیدونه درحال طلاق و متاهلم 

آره  ولی از این میترسم که بگه هنوز طلاق نگرفته قبول کرد و ماجرا رو گفت 😓

گلم ی چیزی خواهرانه میگم بهت

سعی کن دوست نشی باهاش چون اگر ادم خوبی هم باشه به شما ظن بد پیدا میکنه،اگر هم ادم بدی باشه ببخشید چون بکارت نداری مخت میزنه همه کار میکنه بعد ولت میکنه و خراب به شما میبنده

والله من کاری نمیکنم  علاوه بر کارش  بعدازظهرها مغازه میگردونه  اشنامون معرفی کرد ...

ی پستی چیزی نمیتونی بزاری که بفهمه؟؟

آره عزیزم ۲ ماه خونه اش بودم زندگی کردیم 

تا اون شخص دوم خودش جلو نیومده و مستقیم درخواست نکرده تو هیچ اقدامی نکن ،اگه اومد جلو بگو باید آشنا شیم  و تو موقع آشنایی ببین معیاراتو داره یا نه تا دوباره دست به ازدواج اشتباه نزنی ، بعد از یه ماه آشنایی اگه معیاراتو داشت بگو که یه بار ازدواج کردی اگه دیر بگی میگه منو گول زدی، بعدش خودت از رفتارش میتونی بفهمی قصد سواستفاده داره یا قصدش جدیه ، اگه قبل از ازدواج و عقد ازت درخواست رابطه کرد بدون ولت میکنه