2777
2789

😂 من خیلی بلدم ولی الان شارژ ندارم

😕

من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا  خواهد افتاد😍❤  ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی حیف مریضه حالش اصن خوب نیس این روزا دیروز جفتمون از بس گریه کردیم سردرد گرفتیم

اخی عزیزم ..ایشالا ک چیزب نیست ..زودی خوب شه .براش صلوات فرستادم ...میشه یکم در مورد رابطتتون بگی ..همدیگ رو میبینید چکا میکنید ..چیا میگید ..تو چت چی ...من واقعا بی تجربم

اخی عزیزم ..ایشالا ک چیزب نیست ..زودی خوب شه .براش صلوات فرستادم ...میشه یکم در مورد رابطتتون بگی .. ...

مرسی عزیزم ما مجازی اشنا شدیم و یه ساله باهمیم و تا حالا جور نشده همو ببینیم من خیلی مغرورم اون همش ابراز احساسات میکنه و منم اولین باره دوستی رو تجربه میکنم و میگ حرف بزن باهام ولی حرفی ندارم وو خیلی کم حرفم

مرسی عزیزم ما مجازی اشنا شدیم و یه ساله باهمیم و تا حالا جور نشده همو ببینیم من خیلی مغرورم اون همش ...

وای یعنی با وجود اینک ندیدت یه ساله باهمید؟؟؟هست هنوز اینجوری....باورم نمیشه ...خب اون چ حرفایی میزنه؟؟؟حرف سک. ی میرنه ...نمیگم س.....ک........ی زیاد ..دزحد لبتو بخورم یا ....لطفا بگو ..یکم بیشتر توضیح بده ..واقعا نیاز دارم ..گیر کردم .

وای یعنی با وجود اینک ندیدت یه ساله باهمید؟؟؟هست هنوز اینجوری....باورم نمیشه ...خب اون چ حرفایی میزن ...

اصلا حتی یدونه استیکر بوسم نفرستاده یا چیزی نگفته  بگ عکس میخام شاید تو این مدت چن بار فقط عکس خواسته 

و قصدشم جدیه

هربار خواست بیاد من شرایطشو نداشتم ناراحت میشد ولی برمیگشت و خیلی مهربونه حیف