من میدونم که خدا خیلی مهربونه میدونم که خدا یروز یه نعمت بزرگ در برابر صبر هامون میده و مطمنم در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم به لطف خدا خواهد افتاد😍❤ ...اسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین ...محرم شروع و شد من در خانه چرا .. حسین جانم ....به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگنه؟ ..به خونه برگردیم .خونه بین الرحمینه مگنه؟ ..منه ویرونه اربعین میرسم خونه ....بده سامونم اربعین خونه میمونم🖤🖤🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اخی عزیزم ..ایشالا ک چیزب نیست ..زودی خوب شه .براش صلوات فرستادم ...میشه یکم در مورد رابطتتون بگی .. ...
مرسی عزیزم ما مجازی اشنا شدیم و یه ساله باهمیم و تا حالا جور نشده همو ببینیم من خیلی مغرورم اون همش ابراز احساسات میکنه و منم اولین باره دوستی رو تجربه میکنم و میگ حرف بزن باهام ولی حرفی ندارم وو خیلی کم حرفم
مرسی عزیزم ما مجازی اشنا شدیم و یه ساله باهمیم و تا حالا جور نشده همو ببینیم من خیلی مغرورم اون همش ...
وای یعنی با وجود اینک ندیدت یه ساله باهمید؟؟؟هست هنوز اینجوری....باورم نمیشه ...خب اون چ حرفایی میزنه؟؟؟حرف سک. ی میرنه ...نمیگم س.....ک........ی زیاد ..دزحد لبتو بخورم یا ....لطفا بگو ..یکم بیشتر توضیح بده ..واقعا نیاز دارم ..گیر کردم .