2777
2789
عنوان

دارم میمیرم🥺😭

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 25 پست
بابای من همیشششه میگه باربکشی،بارت میکنن..نکن باباجان الان بحرفش،رسیدم

الحق راس گفته😐

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بگو هیچی خسته بودم حوصله نداشتم..... فردا دیگه نرو

عمرا اگه برم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی اثرات  شستن موکت وفرش روی کمر چقد هزینش بیشتر از هزینه قالیشوییه اینو به خواهر شوهرات بگ ...

من میدونم اینا فهم و درک ندارن هرچقد میگم انگار نمیخان قبول کنن میگن باید بکنیم دیگه تمیز باشه و فلان😑😑😑

حالا من این سری رفتم هم چون نگن نکرد و اینا هم زبونم دراز باشه هم خودشیرینی پیش شوهر

اصلا براش توضیح نده که چی شده،دیگه هم باهاش گرم‌نگیر

واقعا تعجب کردم خیلیم شیک حاضر شد تیپ زد رفت گشت و گذار بااینکه من از قبل گفته بودم

اون هروقت میگف من میرفتم اینبار رسما فرار کرد قصدا کرد بدجور سوختم

من میدونم اینا فهم و درک ندارن هرچقد میگم انگار نمیخان قبول کنن میگن باید بکنیم دیگه تمیز باشه و فلا ...

رفتیم خیلی سطحی کارکن چون بدعادت میشن تا اخر عمرت ازت توقع دارن کارکنی واقعا برای کمر خیلی مضره این شیسن فرشو وموکت وقتی میشه دلد بیرون چرا اخه.

رفتیم خیلی سطحی کارکن چون بدعادت میشن تا اخر عمرت ازت توقع دارن کارکنی واقعا برای کمر خیلی مضره این ...

واقعا همینطوره من خودم فرشای خودمو نمیشورم یبار کارگر شسته دفعه بعدم میدم قالیشویی چرا خودمو جر بدم

اینا خیلی وسواسین😑کمر شکم پاشنه پا دست انگشت همه جاشون درد میکنه میگم خوب نکنین مگه مجبورین؟ نکنین خوب وااااالا میگه باید تموم بشه دیگه😐😐😐 خیلی عجیبن

اره اصلا قبول نکن اینا چتدسال دیگه هزارتا مرض میگیرن زود پیرمیشن

یکی ۴۳ یکی ۴۶

واقعا درکشون سخته

فردا رو دیگه استراحت کن بقیه جاریهات برن

من استراحت میکنم صددرصد 

ولی عمرا هیچکدوم نمیرن