2821
2789
عنوان

نامزدم قهره

227 بازدید | 17 پست

الان باهام قهر کرده منو هم بلاک کرده میگه چرا تو اونروز انقد گفتی خواهرات منو بی محل میکنن که من مجبور شدم برم باهاشون دعوا کنم 

دیشب گفتم غذا رو گرم کنین بیارین برام گفتن به ماچه.(میگه تقصیر توعه همش میگی خواهرات فلان خواهرات بیسان بهم گفت خیلی بیشعوری)حالا بنظرتون چیکار کنم قهر باشم منم همچنان؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فقط طلاق 😐

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

اگ اونم از خانوادت چیزی میگفت و تو تحریک میشدی با خانوادت دعوا کنی و بعدش پشیمون میشدی ؛ از نامزدت یکم بدت میومد 

هرکاری خواهراش گفتن به یه ورت باشه اولا 

دوما کمتر برو ؛ فقط با شوهرت برو خونشون 

راجب هرچیزی توضیح نده و بذار رو دروایسی بمونه 

مثلا سوال شخصی میپرسن بگو چرا میخوای بدونی ؟ چطور مگه ؟ با شوخی و خنده 

در عین حال باادبم باش و رسمی 

خب شما هم هی نباید درمورد خانواده ش بگی که فلانن و بهمانن

اخه خیلی بی محل میکنن یا مامانش هروقت منو میبنیه خودشو میزنه به سردرد.واقعا بهم برمیخوره بهش گفتم اگه مشکلی بامن دارید چرا ده با. اومدین خواستگاری انقدر سمج بودین.الانم بخاطر اینکه دیشب شام نخورده دیوونه شده

محل سگم نده منم تاشوهرم قهرمیکردمیرفتم سمتش نازشومیکشیدم براهمون توقعش رفته بالا الان سه روزه قهریم تصمیم گرفتم حتی به ماهها کشیدهم نرم سمتش تاآدم بشه مثل بچه هارفتارنکنه اینم بگم ها وقتی آشتی هستیم خوبه وای ب روزی ک قهرباشیم یعنی شمر عمر و یزید پیشش لنگ میندازن

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚