" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری)
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
به بعضی ها... نباید رید برنزه میشن فردا برات قیافه میگیرن...😊.......... مرد بودن به یه سیبیل و ریش نیس..مرد اونیه که بتونه با شلوار کــــردی خلاف جهت باد بدوه...😁🙌........ هیچ کسی رو تا مقام خدایی بالا نبر،میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه😒😞............همیشه مردا کثیف نیستن ،کثیف اون زنیه که میدونه مرده یکی رو داره ولی بازم عشوه خرکی میاد بلک یه فرجی بشه:).......... بیایید قبول کنید همتون یه روز این جمله رو شنیدید:اگه درساتم مثل آهنگا حفظ میکردی الان یه چیزی شده بودی😂😀.......ای بابا یکم تاپیکای شاد وانرژی مثبت بزنین حالمون خوب شه 😕 اگه سختت نیس تاپیک اولمو گزارش بزن ممنون ✋❤
من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤