2777
2789
عنوان

مامان ها کمک

89 بازدید | 13 پست

من بچم زردی داشت دوبار زیر دستگاه رفت اما دوباره زرد میشد که ازش آز  خون و ادرار گرفتن معلوم شد یکم عفونت ادراری داره که الحمدالله دارو سفسکسیم خورد دفع شد الان حدود ده روز که عفونت تموم شده بیلی روبینشم ۹بود ده روز پیش الان  سوالم این هست که چرا زردی از صورتش و چشمش نمیده با این که دیگه عفونت نداره البته ختنه هم کردم یا روز پیش

حسابی شیرش بده بخوره پی پی کنه هرچیزبیلی روبین اضافس دفع شه.تونستی با دکترشم تماس بگیر

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم همینجوری بود تقریبا تا دو ماهگی آثار زردی تو صورتش بود بعدش کمتر شد.پسرم سبزه ست تا دو ماهگی صورتش هم زرد بود هم سیاه.بعدش خیلی پوستش روشن شد طوری که الان میبینی باور نمیکنی اینا یکی هستن.

نگران نباش.تا میتونی بهش شیر بده.یا شیر خشک.

پسر من فقط وقتی شیر خشک خورد خوب شد.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

فقط اشتباه منو نکن بهش شیشه نده سینه تو ول میکنه.

من کلی مکافات کشیدم تا دوباره شیرمو بخوره.

با سرنگ بهش شیر خشک بده از اون سرنگ بزرگا.

همه میگن چرا سیاه زرده میگم به خدا روز به دنیا اومدن سفید بود مثل برف 

حرف بقیه رو بیخیال.من انقدر اعصاب خودمو خورد کردم الان پشیمونم.4 روز بستری بود پسرم.با بخیه سزارین داغون شدم.اومدیم خونه باز یه هفته گذشت زردیش 19 شد.3 روز دیگه بستری شد.

واقعا عذاب کشیدم.

رنگ پوستش خیلی عوض میشه 

شیر میدم تازه شیر خشک نان ۱ هم گرفتم میخوام روزیدوبار بدم

آره شیر خشک خیلی خوبه برا زردی دفع بالا میشه زردیم دفع میشه باهاش.شاید بهت آی قند هم پیشنهاد بدن ولی این کارو نکن

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️