2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حداقل  خریدتون  میتونه  ۵۰۰  هزار تومن  باشه

البته  اگه بخوای عرضه  اولیه  بخری  فقط(که  برای شروع  میگن  عرضه  اولیه  بخرید)کمتر برای  هر خرید میخواد  مثلا  هفته قبل فکر کنم یه عرضه اولیه کمتر از ۱۵۰  هزار تومن بود

باید تو سامانه ی سجام ثبت نام کنید

بعد یک کارگزاری انتخاب کنید و تو سایتش ثبت نام کنید

بعد برید پیشخوان برای احراز هویت سجام و کارگزاری

یه کد بورسی بهتون میدن که یعنی اجازه دارید تو بازار بورس معامله کنید

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

عزیزم یه نصیحت 

اول یکم بورس یاد بگیر بعد صبرتو ببر بالا بعد پول اضافی که نیازی لااقل تا شش ماه آینده بهش ندلری رو وارد کن

درغیر اینصورت از الان خودتو بازنده بدون

مگر اینکه فقط عرضه اولیه بخری و بندازی برای نوه هات

اگه فقط قصدتون خرید عرضه اولیه ست که مبالغ متفاوته از ۱۰ هزارتومن هست تا ۲۰۰ یا۳۰۰ تومن

اگه سهام های دیگه بخواین بخرین که حداقل ۵۰۰ تومن

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
عزیزم یه نصیحت  اول یکم بورس یاد بگیر بعد صبرتو ببر بالا بعد پول اضافی که نیازی لااقل تا شش ما ...

من سرمایم ۵۰۰هزارتومنه ک اونم بابام برا عید ماه رمضون عیدی داد گفتم شاید ماهم تقی ب توقی خورد الکی الکی سود کردیم خخ