خنثی مدیر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 3016 عنوان مثل سگ پشیمونم | مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 58 پست موهامو کوتاه کردم بچه ها چیکار کنم زود بلند شه لعنت به موخوره آشغال بچه ها بنظرتون چقد باید صبر کنم واسه بلند شدنش الان رو شونه هامه چیکار کنم زود بلند شه بگید دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙 1399/05/23 | 18:24 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شادترین_دخترغمگین عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 2398 وای من زدم تا یه هفته همه زندگیم بو پیاز میداد ب کسی توصیه نکنین توروخداااا 😂😂 من زدم کلاه شنا پوشیدم😑✋🏻 هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه هیچ...!
دوازدهمین عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1263 وقتی برس میکشی برس رو بکش رو تمام پوست سرت .یه حالت خوشایندی به پیاز موهات دست میده و رشد موهات بیشتر میشه.تغذیه هم تاثیر داره تو رشد مو.ویتامین هادو آهن بدنتو سعی کن تامین کنی بزند شنبه بیایی و دل جمعه بسوزد آقا.(یا مهدی عج)
یک_عدد_فاطی_سابق عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1690 وای من زدم تا یه هفته همه زندگیم بو پیاز میداد ب کسی توصیه نکنین توروخداااا 😂😂 دقیقااا تا سه چهار تا حموم بو پیاز بلند میشد هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
خنثی مدیر استارتر عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 3016 براي بلند شدن آلوورا بزن خودت تعجب ميكني ,براي موخوره آنتي فريز بزن نوك موهات چقد طول می کشه بلند شن هروز بزنم دیروز یک خاطره بود حسرتش را نخور 💫 و امروز یک هدیه است قدرش را بدان و از تک تک لحظه هایت لذت ببر❣💗❤💜💛💚💙
شهرزاد43 عضویت: 1395/02/14 تعداد پست: 970 من زدم کلاه شنا پوشیدم😑✋🏻 از سرم نمیرفت بوش بخدا میشه که بشه؟؟؟
یک_عدد_فاطی_سابق عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1690 منم امروز کوتاهش کردم اصلا ناراحت نیستم ریزش داشت بخاطر ریزش باید کوتاه کنی؟روانی شدم بخدا😪 هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
delviiiiiiin عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 6983 چقد طول می کشه بلند شن هروز بزنم زياد طول نميكشه خودت تعجب ميكني 3 بار درهفته بزن
جوجه_چاقه عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1211 براي بلند شدن آلوورا بزن خودت تعجب ميكني ,براي موخوره آنتي فريز بزن نوك موهات الورا از کجا باید بگیریم منم پسرونه زدم تازه بعد ۹ ماه اومده جای گردنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁
لیمو_ترش2 عضویت: 1392/09/17 تعداد پست: 5154 براي بلند شدن آلوورا بزن خودت تعجب ميكني ,براي موخوره آنتي فريز بزن نوك موهات الورا چجوری بزنیم؟
یک_عدد_فاطی_سابق عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1690 زياد طول نميكشه خودت تعجب ميكني 3 بار درهفته بزن چجوری بزنم درست توضیح میدی؟چون خیلی سخته هیچ کس با مَن،چنان مَن مردم آزاری نکرد/کیست این مَن؟ این مَنِ با مَن زمَن بیگانه تر🖤
مستانهههههه عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 168 خوش بحالت بابا من ارزومه کوتاه کنم نمیزارن 😐😐تازه مال من فر ام هستن سختمه الان دیگ میرسن به رونم کی رفته ای ز دل که تمنا کنم تورا ؟کی بوده ای نهفته که پیدا کنم تورا ؟
جوجه_چاقه عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 1211 خوش بحالت بابا من ارزومه کوتاه کنم نمیزارن 😐😐تازه مال من فر ام هستن سختمه الان دیگ میرسن به ... موهای منم بلند بود انقد کلیپ و عکس دیدم تو اینستا ک دخترا پسرونه زده بودن خر شدم کوتاه کردم الان تازه بعد ۹ ماه پشت مو کفتری شدم عین جومونگ موهامو میبندم کسی آدرسمو خواست بگید تو آسمون میشینه☁☁☁
لباس_عروس_فروش عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 14779 Are you lost baby girl? In the baby world? ۳۶۵ day دیالوگ ماسیمو عزیزمهههه Are you lost baby girl?