میاین تجربتون رو بگید که کدوم بودید و چه خوبیا و چه بدی هایی دارن؟
مشاوره هاشون چطوره؟
مطالبی که ارائه میدن چی؟
کسی میدونه کدوم بهتره؟
🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍. 💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.
همش بده بخدا فقط مشاور بگیر و فیلمای الا رو ببین و کتاب تست خوب بگیر بازم از یک مشاور بپرس دور برم ه ...
فیلمای چی رو ببینیم؟
🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍. 💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.
عزیزم کلا پول خرج کردن تو این آموزشگاه ها و اینجور مشاوره ها اشتباهه من خودم سال اول مشاوره و کلاس کنکور داشتم نتیجه نگرفتم رو
زور زدم پرستاری شهرستان قبول شدم پارسال خودم خوندم رشته ای که میخواستم قبول شدم بدون کلاس کنکور و مشاوره.. این نظر شخص منه باز خودت میدونی.. چون اون کلاس کنکورا و مشاوره هایی که میبینی تاثیر داره اینا نیست. اونا واسه هر ساعتشون میلیونی پول میگیرند🙁🙁
عزیزم کلا پول خرج کردن تو این آموزشگاه ها و اینجور مشاوره ها اشتباهه من خودم سال اول مشاوره و کلاس ک ...
واسه خواهرم میخوام. خیلی دل به درس نمیده. میخوام ببینم اینا تاثیری توی روندش و پیشرفتش و یا مشاوراش انگیزه بدن نداره؟
برنامه الا تو گوگل سرچ کن الا کنکور رایگانه رایگانه
ممنون از راهنماییت
واسه خواهرم میخوام. خیلی دل به درس نمیده. میخوام ببینم اینا تاثیری توی روندش و پیشرفتش و یا مشاوراش ...
بهترین راه واسه مشتاق کردنش به درس اینه که همراهیش کنید یا هم ببینی شاید به خاطر ضعف معلماش یاد نگرفته بنابر این میترسه بره سراغش... من واقعا این مشاوره های الکی رو قبول ندارم چون میگم مشاورانی درست و حسابی تو تهران که یکیشون استاد خودم تو دانشگاه هم هست خودش اعتراف کرده بابت دقیقه ای مشاوره میلیونی پول میگیره