2777
2789
عنوان

از کی متوجه شدید

578 بازدید | 34 پست

سکسکه های تو دلیتون رو از کی متوجه شدید؟

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

فک کنم ۲ ماھ آخر بود

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دیر،از این اواخر 

من الان حدود دو هفته هست. شبیه تکون خوردن نیست. ریتمیکه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
مگه سکسکه هم میکن اون‌ تو🤔

آره عزیزم. وقتی بلعیدن بلد میشن از کیسه ی آب میخورن

شماها حالت تهوع در چه حد بود؟

من هنوزم گاهی تهوع و استفراغ دارم. دهنمم همینجور تلخه

در كل هركاري ازشون برمياد تا پدر دربيارن😂

وای عشق میکنما

من الان حدود دو هفته هست. شبیه تکون خوردن نیست. ریتمیکه

احتمال داره ضربان یا نبض باشه از داخل رحمت.سکسه یه طوری هست که قشنگ حس میکنی خود جنین داره تکون میره و گاهی شکمت هم تکون میخوره 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
احتمال داره ضربان یا نبض باشه از داخل رحمت.سکسه یه طوری هست که قشنگ حس میکنی خود جنین داره تکون میره ...

آره شکمم میپره بالا یهو😅

فقط حالتش؟يا بالا مياري؟

هر دو. بیشتر حالت تهوع