2777
2789
عنوان

تصادف کردم😭

189 بازدید | 19 پست

اومدم تقاطع بپیچم داشتم دور و برو نگا میکردم ماشین نیاد تا پیچیدم یکم جلوترم ماشینا وایسادن منم دیر ترمز کردم زدم پشت یه پراید با سمندمون بعد من یکماهه گواهینامه گرفتم کلا خیلی ترسیده بودم یاروام دیده ترسیدم شیر شده سپرش یکم رفته بود تو حالا میگه میخوام سپرمو کامل عوض کنم اونم ببرم اون جایی که من میگم و فلان شوهرمم افتاده رو دنده لج ک چرا حرف تو من میخرم برات میارم حالا اگه طرف بره شکایت کنه گواهینامه من طوریش میشه باطلش نمیکنن؟

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

چه باطلی تصادفه دیگه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه باطلی تصادفه دیگه

خوب تا یکسال نباید تصادف کنی میترسم فقط برا گواهینامم ک یهو پانچش نکنن

جان جانانم که هم جانی و هم جانان من😍برا سلامتیم یه صلوات میفرستین خاله جونیا😘😘 منم براتون تو شکم مامانیم دعا میکنم🤲😇خدایا شکرت😊

نه عزیزم تصادفه دیگه پیش میاد 

برات تجربه میشه 

یارو اگه میخاد مشکلش حل شه باید با حرف شما راه بیاد 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه عزیزم تصادفه دیگه پیش میاد  برات تجربه میشه  یارو اگه میخاد مشکلش حل شه باید با حرف ش ...

نمیاد میگفت میخوام ماشینمو بفروشم باید سپر نو بیاد روش در حالی که این سپر با صافکاریم حل میشه منم واینسادم افسر بیاد رفتیم گفتم بیاد سر گواهینامم میترسیدم

من موقعی که گواهینامه گرفتم شوهرم خیلی بهم اعتماد بنفس داد اگه خدایی نکرده یه روز تصادف کنم تازه شاخ هم میشم واسه طرف نه اینکه بترسم یارو سواستفاده کنه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

حواستونو جمع کنید تورو خدا.گور بابای سپر.ولی از ناشی گری شما تازه واردها خیلی مشکلات ممکنه پیش بیاد.اگر بچه یا زن باردار تو اون ماشین باشه

یبار پشت چراغ قرمز حالا که سرعت نیس.یه ماشین از پشت زد بما.چنان پرت شدم جلو که مهره های گردنم تا مدتها اسیب دیده بود

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
وای آخه اصلا مگه میتونه شکایت کنه؟وقتی شما خودت وایسادی و هزینه هارو قبول کردی

من شوهرم میگه بابا من یه نو میگیرم میارم میدم برات بزارن حرفش یکیه که اونجایی ک من میگم باید بره باید شرکتی بگیرم اینم بد جور لج کرده میگه منم هیچ پولی بش نمیدم هرکاری میخواد بکنه نه طرف تا دید من ریدم ب خودم شیر شد هی گف خانوم من سپر نو میخوام منم میگفتم هرچی تو بگی بزار من برم فقط کارت ملیمم پیششه

حواستونو جمع کنید تورو خدا.گور بابای سپر.ولی از ناشی گری شما تازه واردها خیلی مشکلات ممکنه پیش بیاد. ...

ن بابا کنترل کردم ماشینو ماشینش اصن از جاشم تکون نخورد ما خودمونم اصن تکونی نخوردیم من باسرعت ۱۰ تا بودم ترمز زدم ولی دیر زدم متاسفانه

نمیاد میگفت میخوام ماشینمو بفروشم باید سپر نو بیاد روش در حالی که این سپر با صافکاریم حل میشه منم وا ...

ببرید بیمه ولی به حرفِ یارو عمل نکنین

برا ما یه بار این اتفاق افتاد یارو میخواست بکنه ازما شوهرم برد بیمه کلا با ۸۰ تومن حل شد درصورتیکه میگفت ۷۰۰ تومن خرج ماشینمه شوهرمم میگفت بیار پیش آشنام با نصفش برات درست میکنه بعدش که من گفتم رفتن بیمه سرهنگه تا دیده بود گفته بود برا قبله کلا شوهرم ۸۰ داد به یارو 

حتی شوهرم گفت اگه به حرفِ من عمل کرده بودی الان ۳۵۰ دستتو میگرفت ۸۰

ببرید بیمه ولی به حرفِ یارو عمل نکنین برا ما یه بار این اتفاق افتاد یارو میخواست بکنه ازما شوهرم بر ...

عجب منم شوهرم میگه باید صبر میکردی افسر میومد تا تشخیص بده که از قبله یا الان ولی خوب میدونی من تا ۳ ماه باید یکی که گواهینامه داره بغلم بشینه مامانم بغلم بود ک نداره گواهینامه

حواستونو جمع کنید تورو خدا.گور بابای سپر.ولی از ناشی گری شما تازه واردها خیلی مشکلات ممکنه پیش بیاد. ...

عزیزم الان نباید تودلشو خالی کنی اتفاقه ممکنه براهرکس بیفته