2777
2789
عنوان

کیان یا بنیامین؟

183 بازدید | 11 پست

کدوم بهتره؟

تعداد رای : 45
نظرسنجی
بنیامین
16
35%
کیان
19
42%
اسم دیگه ای
10
22%
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

چقد تاپیک میزنی

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقد تاپیک میزنی

😁😁

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
علی قشنگه مهدی هم قشنگه

جدیدتر می خواد احتمالا خب

نصف پسرای ایران محمد و مهدی و علی ین

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
اگ فقط از این ۲تا=کیان

اسم دیگه چی بنظرت

آرشا

آرشام 

تیوان(کردیه)

بنیامین و کیان هم بنظرم قشنگن

آراد

رادین(البته دیگه خیلی شنیدم می زارن)

رادمان

بنظرم اینا قدیمی نمیشن  ولی خب سلیقس ولی اگه با دقت توجه کنی ی ارامش و حس خاصی توشون هست

ارامش و روح اسم با اسم تفاوتی نداره بنظرم ولی در کل سلیقه ایه دیگه