2777
2789
عنوان

واقعیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 31 پست
این مساعل ربطی به قدرت نداره. به کثیفی و بدی ذات ادما داره. متاسفانه هست توی قرانم. و تا تجربه نکنید ...

یعنی شما میگی اگه من بیام دعا کنم و دعا بنویسم که یکی دیگه بدبخت شه خدا اونو مستجاب میکنه؟ یعنی واقعا دید شما از خدا اینه؟ این نشونه شرک به خدا و بی عدالتیشه!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شما میگی اگه من بیام دعا کنم و دعا بنویسم که یکی دیگه بدبخت شه خدا اونو مستجاب میکنه؟ یعنی واقع ...

چه ربطی به استجابت دعا داره!!!!! اصلا شما روش شو نشنیدی. مثلا میان اون ادمایی که موکل دارن و شیطانی هستن با اهانت به قران هزارتا کثافت کاری می کنن. 

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
یعنی شما میگی اگه من بیام دعا کنم و دعا بنویسم که یکی دیگه بدبخت شه خدا اونو مستجاب میکنه؟ یعنی واقع ...

نه دیگه اینا مربوط به جادو وطلسم میشه که تو خود قرآنم اومده

البته هر کسی هم این کارو میکنه مورد لعن ونفرین خدااست

اینا دعا نیست طلسم شیطانیه

چه ربطی به استجابت دعا داره!!!!! اصلا شما روش شو نشنیدی. مثلا میان اون ادمایی که موکل دارن و شیطانی ...

عزیزم اون طوری که من شنیدم بخت بستن با دعا نویسی و این چرندیات!

از طرفی هم هممون میدونیم که تا خدا نخواد اتفاقی نمیفته

یعنی خدا دعای اون دعانویس یا شیطان یا هرچیزی رو شنیده بعد مستجاب کرده دیگه،غیر این؟

قرآن داره فریاد میزنه که تنها قدرت خداست یعنی هیچ چیزی و هیچ کسی همچین قدرتی نداره!

بعد یه عده آدم بی سواد این قدرت رو به یه مشت آدم و دعانویس میدن,واقعا خنده دار نیست؟؟؟

ببخشیدا ادمی که می ره ادم بیگناه رو میکشه از پشت چاقو فرو می کنه!! خب عدالت خدا کجا رفته!!! این همه ظلم تو دنیا عدالت خدا کجاست؟؟؟؟اونی که می زنه با ماشین یکی رو می کشه چی ؟؟؟و فرار می کنه... اون همه داعشی ادمای بیگناه سر بریدن!!! چرا خدا کاری نکرد!!! پیشنهاد می کنم. تفسیر ایه ۱۰۲بقره رو بخونید. ماجرای هاروت و ماروت. اگه قران رو بخونید و اعتقاد داشته باشید باید به همه اش اعتقاد داشته باشید.ایه زیاد تو قران داریم. یک سرچ تو نت هم بکنید بد نیست... فکر کردید یهودی های اسراییلی ورا زیر مسجد القصی رو می کنن؟؟!! دنبال چی می گردن!! 

آره صدام آمدبمب شیمیایی ریخت روسرمردم هزاران نفرکشت پس بگیم بمب اثرنداره چون خدا خوب ما میخواد؟

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
نه دیگه اینا مربوط به جادو وطلسم میشه که تو خود قرآنم اومده البته هر کسی هم این کارو میکنه مورد لعن ...

همین دیگه یکی دو آیه در مورد طلسم صحبت شده ولی تو تک تک آیات خدا داره از قدرتش میگه

همه دقیقا چسبیدن به همون دو تا آیه!

ما عادت داریم بدبیاری خودمون رو بندازیم گردن این و اون تا دلمون آروم بگیره

عزیزم اون طوری که من شنیدم بخت بستن با دعا نویسی و این چرندیات! از طرفی هم هممون میدونیم که تا خدا ...

اصلا این مسایل ربطی به استجابت دعا نداره. بحثش کاملا جداست. و کسی که تجربه نکرده در کی از موضوع نداره. و واقعا خرافات نیست. کمی سرچ کنید و مطالعه. ولی امیدوارم تجربه نکنید. و ندونید هم بهتر‌... روز خوش

فکر نمی‌کردم تا این حد خرافاتی وجود داشته باشه که حتی اندازه یه دونه گندم هم به قدرت و بزرگی خدا ایمان نداشته باشن.

با عرض معذرت من این بحث رو ترک میکنم چون واقعا بحث با آدمای بی سواد حالم رو بد می‌کنه💜

آره صدام آمدبمب شیمیایی ریخت روسرمردم هزاران نفرکشت پس بگیم بمب اثرنداره چون خدا خوب ما میخواد؟

دقیقا چرا خدا نخواست!!! الان همین ویروس رو کسی نمی بینه توی انتقالش پس چرا خدا جلوشو نمی گیره. ناقافل داره ادمای بیگناه رو می کشه. 

[QUOTE=150528278]همین دیگه یکی دو آیه در مورد طلسم صحبت شده ولی تو تک تک آیات خدا داره از قدرتش میگه همه دقیقا چسبید ...[/QU

تو خود مفاتیح دعا هست درمورد باز کردن بخت دخترا

یعنی طلسمی که باکمک نیروی شیطانی یه عده ادم بی وجدان

میگیرن باکمک آیات قرانی ازبین میره این چیزا هست ولی نه

اینکه همه کارتو ول کنی بیست وچهار ساعته بری سراغ دعا نویسو این

چیزا بلکه همین قران ومفاتیح دعاهاشو داره

فکر نمی‌کردم تا این حد خرافاتی وجود داشته باشه که حتی اندازه یه دونه گندم هم به قدرت و بزرگی خدا ایم ...

شما لطف اگه سواد تفسیر قران رو دارید تفسیر ایه ۱۰۲بفره رو بخونید..... و بعدش به قران قطعا توهین می کنید که خرافاتن😊😊😊

همین دیگه یکی دو آیه در مورد طلسم صحبت شده ولی تو تک تک آیات خدا داره از قدرتش میگه همه دقیقا چسبید ...

دو ایهههههه!!!!!! خسته نباشید واقعا.... همین!!!! دو ایه واقعا که. پس از قران چیزی نمی دونید. من می گم فقط شما تفسیر یک ایه رو بخون. بعد متوجه میشید. روز خوش. 

شما لطف اگه سواد تفسیر قران رو دارید تفسیر ایه ۱۰۲بفره رو بخونید..... و بعدش به قران قطعا توهین می ک ...

خدا توی قران ب شیطان میگه که
تو هیچ تسلطی بر بندگان من نداری
کافیست کمی تفکر کنید

باورهای توحیدی باید انقد قدرتمند باشن ک جز خداوند قدرت رو به کسی دیگه ندیم ،هم جن و هم انس ،هیچکدام قدرتی ندارن

حالا شما داری قدرت رو به کس دیگه ای جز خدا میدی بعد من دارم توهین میکنم؟

پشتبند همین آیه ی سحر و جادو گفته شده که اگه اعتقادی دارین این راهکارشه یعنی قدرت رو از من بدونین.

طرز فکرتون خیلی برام خنده دار بود😂

ولی خب من بابت اعتقادات خودم مطمئن تر شدم.

روز خوبی داشته باشین⁦☺️⁩