2777
2789
عنوان

واقعیه؟

494 بازدید | 31 پست

اینک میگن بخت یه دخترو بستن واقیعه؟

کیا تجربه اینجوری داشتن؟ چکار کردن؟

الان مجردن یا متاهل؟

بالاخره یه روز صب ب جای این ساعت زنگدار لعنتی تو با بوسه ات بیدارم میکنی. 😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربشو داشتین؟ یا تو دوروبریاتون دیدین؟

اره یکی ازفامیلامون همچی تمومه از همه نظر عالی ولی هرجا میره خواستگاری جور نمیشه یعنی تا مرحله ی عقد هم میرن ولی بهم میخوره یه جوری

برای سلامتی خانوادم یه صلوات مهمونم کنید👨‍👩‍👧❤تیکر تولد یه سالگی گل دخترم🥰

یکی از اقایون  فامیلامون  متاهل بود ولی با یه دختره  دوست  بود   خانمش فهمید  ب رو  شوهرش نیاورد رف  دعا کرد  با کلی هزینه    بخت  دختره  باز شد  یه خواستگار توپ براش اومد   و ازدواج  کرد   و...

بلهههههه.... خاله هام... زن داداشه شون گفته بود نمی ذارم ازدواج کنن. بنده خداها دوست داشتن ازدواج کنن دیگه الان ۵۰سالشونه. مامانم خیلی اتفاقی ازدواج کرد

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
بلهههههه.... خاله هام... زن داداشه شون گفته بود نمی ذارم ازدواج کنن. بنده خداها دوست داشتن ازدواج کن ...

الان زن داداششون درچه حالیه؟؟

الهی  زمینگیر بشه توجهنم دنیا وآخرت بسوزه

خدای مهربونم از اینکه این همه دوسم داری ازت ممنونم😘
الان زن داداششون درچه حالیه؟؟ الهی  زمینگیر بشه توجهنم دنیا وآخرت بسوزه

نه ظالم همیشه سالم. خاله هام خشگلن. حتی الان بخدا. کوچیکه ۵۰سالشه. می گه دلم می خواد ازدواج کنم. ولی انگاری صورت ۳۸ ۳۷ساله رو داره. کد بانو مهربان. پاکدامن. ولی زن داداش هیولا. 

مشخصه که اشتباهه هیچ کسی همچین قدرتی رو نداره که زندگی کسی رو بهم بزنه

این مساعل ربطی به قدرت نداره. به کثیفی و بدی ذات ادما داره. متاسفانه هست توی قرانم. و تا تجربه نکنید متوجه عمق فاجعه نخواهید شد..... و متاسفانه دکان و سو استفاده از مشکلات مردم زیاد میشه.