2777
2789
عنوان

بلوغ😐😹

712 بازدید | 11 پست

بروبچ سلام سلام

من تو دوران بلوغم نمیدونم چیحوری به خودم برسم 

برا پوستم که جوش میزنه چیکارا کنم خوبه!؟

بینیمم یکم باد کرده شما چه پبشنهادی دارید(البته اطرافیانم میگن دوران بلوغت تموم شه بادش میخوابه😐😑😹👐)

کلن دوست دارم چشام یکم درشت تر شه می خوام سرمه بخرم ولی میدونم خیلی بد و کار کردن باهاش سخته خط چشمم که ضرر داره واس چشم😐🌠

کسی ماسک خونگی یا روش های خونگی سراغ داره):

یه بار دیه ام تاپیک گزاشتم راجب پوست

خیلی جوش میزنم😂😐

از طرفی ام قدم داره زیادی بلند میشه😑😐😂

اگه کسی میدونه چجوری لباس بپوشم و رفتار کنم که ضایع نباشه😐😑😂😹

البته هنوز در اون حد بلند نشدم ولی کم کم دارم هم قد بابام میشم😐😂

از مامان و خواهر بزرگترمم زدم بالا

خلاصه کسی راجب کنترل چهره تو دوران بلوغ و تیپ و استایل واس قد بلندا چه توصیه ای داره؟😻💎💕😂😐

چندسالته

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولا منم تو دوران بلوغم، اینو بهت بگم زیاد سرت و تو گوشی نکن، کرم ضد آفتاب بزن( به دور چشم مرتب ها) عینک آفتابی فراموش نشه، ریمل و خط چشم تقویتی، بالم لب، ماسک عسلی خیاری چیزی، لباس پوشیدنتم سنگین کن و با پسرا گرم نگیر و زیاد نگاهشون نکن. 

ضمنا کرم ضد آفتاب مای بزن. دو سه ماه پیش ۲۵ تومن ۶۰ شو خریدم.

موفق باشی. 

نماز و حجاب یادت نره تا موفق باشی. منم دارم سعی میکنم به همه بالایی ها عمل کنم🥰😘😘❤❤❤❤🖕🖕🖕🖕❤

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است
ولا منم تو دوران بلوغم، اینو بهت بگم زیاد سرت و تو گوشی نکن، کرم ضد آفتاب بزن( به دور چشم مرتب ها) ع ...

تو امضام نوشتم کیبوردم روانیه، که این درسته.

من نوشتم( به دور چشم نزنی ها) آورد به ( به دور چشم مرتب ها) 😑😑😑😑

.‌‌‌‌عالم همه در محضر خداوند است