sobhesepid مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1292 عنوان عکس بچم 170 بازدید | 7 پست امروز رفتم سونو دکتر عکس بچمو بهم داد.یه سونو واسه کلیه هامم دادم متاسفانه هر دوش سنگ دارن درد پهلو دارم جوری ک نمیتونم بخوابم.عزیزان برام دعا کنید خیلی میترسم 1399/05/23 | 15:13 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مایا۷۷ عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 1739 خدا حفظش کنه گلم ،به سلامت بدنیا بیاد حقا که غمت از تو وفا دار تر است
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 ووی جاش تنگه😍😍😍😍😍😍 ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
sobhesepid مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1292 خدا حفظش کنه گلم ،به سلامت بدنیا بیاد ممنون عزیزم همچنین نی نی شما
sobhesepid مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1292 ووی جاش تنگه😍😍😍😍😍😍 اره خیلی.خیلی تکون میخوره اخه خودم ظریف اندامم شکمم مث توپ فوتبال شده پوست شکمم نازک شده نمیدونم تا ۹ ماه چجوری سر میکنه اونجا
جوجههههه عضویت: 1399/04/25 تعداد پست: 6166 اره خیلی.خیلی تکون میخوره اخه خودم ظریف اندامم شکمم مث توپ فوتبال شده پوست شکمم نازک شده نمیدونم تا ... ای جونم بسلامتی بغلش کنی ✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚