2777
2789
عنوان

گوشی موبایل a 21 s

| مشاهده متن کامل بحث + 14791 بازدید | 44 پست
ممنون عزیزم بابت توضیحاتی که دادی من تاچ گوشی خیلی برام مهمه پس واقعا خوب نیست! بازم ممنون گلم🌹

تاچش خوبه همیشه ، ولی وقتی وسط کاری هستی یا تایپ ، یهو چند ثانیه کار نمیکنه و دوباره کار میکنه

خواهش میکنم🧡

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
منم طرفدار سامسونگم. گوشی که الان دارم j7  واقعا خیلی خوبه با اینکه ۴ سال دارمش . ۱۰ بار از دست ...

J7 واقعا گوشیه خوبیه ، داداشم داره و واقعااا عالیه ، مثل همون آ۷ قبلی خودم ، اونم خیلی راضیه

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

J7 واقعا گوشیه خوبیه ، داداشم داره و واقعااا عالیه ، مثل همون آ۷ قبلی خودم ، اونم خیلی راضیه

آره خیلی خوبه فقط هی گوشی های جدید میاد ظاهر گوشی دل آدمو میزنه وگرنه هنوز سالمه

منم طرفدار سامسونگم. گوشی که الان دارم j7  واقعا خیلی خوبه با اینکه ۴ سال دارمش . ۱۰ بار از دست ...

اره منم سامسونگ دوست دارم

ـ J7عالیه ولی کاش حافظه اش بیشتر بود البته با کارت حافظه میشه جبرانش کرد 

باتری شم که جدا میشه من از این جدیدا ک باتری جدا نمیشه و پرسه دوست ندارم

سلام بچه ها من a21 مال2021 خریدم واقن رازی هستم .صفحه تاچ و دوربینشم اوکیه .یه گلس مات خفنم براش انداختم ک حرف نداره.بچه ها یه چیزی درباره گوشی های سریa و s و m سامسونگ میخاستم بگم اونم اینه که از نظر دوربین شاید یه درجه یا دو درجه تفاوت داشته شن.شما براب خریدن یک گوشی علاوه بر اندروید باید به تعداد هسته ها و روی گوشب توجه کنید

سلام بچه ها من a21 مال2021 خریدم واقن رازی هستم .صفحه تاچ و دوربینشم اوکیه .یه گلس مات خفنم براش اند ...

سلام ببخشید شماهنوزم گوشی a21دارید؟

برای حاجت روا به خیر شدنم یه صلوات بفرستید لطفا❤🌱