2777
2789
عنوان

همسایه فضول😭😭😭😭

645 بازدید | 48 پست

خانمامن یه مشکل بدی برام پیش اومده بودداشتم باشوهرم جروبحث میکردم صدامون خیلی بلندنبودولی چون گریه میکردم صدام رفته بودبالاحالاواحدبغلی ماخیلی فضوله وقتی مادعوامیکردیم همش صدای درش میومدشوهرمم میگفت اروم داره گوش میکنه ازچشمی نگاه کردم چندباردیدم الکی بهونه میکنه میادگوش میکنه مااصلاسروصدانداریم چندشب پیش داداشم اومده بودخونمون بازن وبچش دیدم هی میزنه به دیوارکه ساکت شیم واینکه خیلی فضول هرجابریم دروبازمیکنه یاازتراس نگاه میکنه که کجامیرم یه خانم حدودا50ساله است حالاچکارکنم مودبانه باشه

💔

ولش کن بابااا

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بی محلی کن تا از حرص بترکه😀

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش بپرس کار و زندگی نداری شما؟

خیلی مودبانه هم نبود نبود.الان یکی تو زندگی اون سرک بکشه مطمئنم زمین و زمانو به هم میدوزه

با این وضعی که من می بینم کار از امام زمان گذشته...دیگه خدا خودش باید ظهور کنه.

این بار اومد دم ور بگو چیه مشکلی هست؟؟ چشم غره هم برو

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

اگر واقعا اینجوریه ک میگی و الکی حساس نشدی نیاز نیس باهمچین آدمی مودبانه برخورد کنی پدر مادرت ک نیس دلشو بشکنی گناه داشته باشه خیلی رک بگو خوشم نمیاد تو زندگیم سرک میکشید بار آخرتون باشه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖