2777
2789
گفتن ک زوج و فرد میشه مدارس ولی بازم الکیه ما ک بچه مدرسه ای نداریم ولی هر کی داره نفرسته بازی باجون ...

اتفاقا بچه ها رو بهشپن بکی نکن گوش میدن دبیرستانی ها که یه غرور کاذبی دارن که نگو خدا نکنه یه چنذتا شاگزد مضخرف باشه که ماسک نزنن کل مدرسه رو به مسخره میگرین و بقیه هم نمیزنن حاظرم به بچه 3 ساله یاد بذم به این دبیرستانی هیجی یاد ندم

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم یعنی ب مدارس بخشنامه دادن؟ داداش من غیر انتفاعیه مدیرش میگف کلاس ده نفره اس ممکنه باز کنیم&nb ...

اصلن بی فکر هستند وخودخواه مدارس باید امسال  دبستانیها که کوچیک ترهستند کلن تعطیل باشند نه حضوری نه مجازی چون بچه ها نه بلدهستند رعایت کنند نه مجازی چیزی یاد ی گیرند بقبه هم مجازی باشند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم معلمم😆عزیزم الکی نیست مجبورا رعایت کنن بازرس میاد اگرم دیدن نمیتونن که غیر حصوری میکنن

عزیزم 

همه ب کنار 

گیریم بچه های دبستان ابخوری نرن

فاصله بگیرن

دستشویی اختصاصی ک نمیشه 

دم دیقه هم ک ضد عفونی نمیکنن

کرونام ک یهو نشون نمیده 

اینطوری بین بچه ها قر میره😶

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

اتفاقا بچه ها رو بهشپن بکی نکن گوش میدن دبیرستانی ها که یه غرور کاذبی دارن که نگو خدا نکنه یه چنذتا ...

😅اره اینو قبول دارم 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
اصلن بی فکر هستند وخودخواه مدارس باید امسال  دبستانیها که کوچیک ترهستند کلن تعطیل باشند نه حضور ...

اره دقیقا 

حالا پا ب مجازیشم راضیم 

ولی حضوری  نمیفرستیم حتی اگه اخراج بشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

عزیزم یعنی ب مدارس بخشنامه دادن؟ داداش من غیر انتفاعیه مدیرش میگف کلاس ده نفره اس ممکنه باز کنیم&nb ...

نه بخش نامه که نمیدن من خودم بچه هام رو نمیفرستم با مدارسشونم‌ توافق کردم غیر حضوری بخونن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
نه بخش نامه که نمیدن من خودم بچه هام رو نمیفرستم با مدارسشونم‌ توافق کردم غیر حضوری بخونن

چ مدیر خوبی دارن 😄 قدرشو بدون

مدیر ما نفهمه همش میگه تا ۱۵ ام واکسن میاد باز میشه😃فکنم دسش تو ی کاسه اس با چین😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چ مدیر خوبی دارن 😄 قدرشو بدون مدیر ما نفهمه همش میگه تا ۱۵ ام واکسن میاد باز میشه😃فکنم دسش تو ی ک ...

کاش نری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
کاش نری

خودم ن😂 

داداشمه 

ن چون‌ تنگی نفس و آسم داره نمیخوایم بفرستیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم  همه ب کنار  گیریم بچه های دبستان ابخوری نرن فاصله بگیرن دستشویی اختصاصی ک نمیشه ...

اگه قراره باز بشه مطمئن باش فکر همه اینارو میکنن اگرم نتونستن کنترل کنن مجازیش میکنن اونا بیشتر از ما حساسن به خاطر شرایط موجود نگران نباش

عزیزم  همه ب کنار  گیریم بچه های دبستان ابخوری نرن فاصله بگیرن دستشویی اختصاصی ک نمیشه ...

حتی اگه کرونا گوارشی باشه امکان این هست که ترشحات به دستشویی برخورد کنه و اینجوری از طریق دستشویی هم انتقال پیدا کنه 

حتی اگه کرونا گوارشی باشه امکان این هست که ترشحات به دستشویی برخورد کنه و اینجوری از طریق دستشویی هم ...

دقیقا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم ن😂  داداشمه  ن چون‌ تنگی نفس و آسم داره نمیخوایم بفرستیم

خیلی تصمیم خوبی گرفتید⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩