2777
2789

گفتن ک زوج و فرد میشه مدارس ولی بازم الکیه ما ک بچه مدرسه ای نداریم ولی هر کی داره نفرسته بازی باجون بچه هاست 

حالا دبیرستانی ها ی کم فهمشون بیشتره دست ب چیزی نمیزنن یا رعایت میکنن ولی دبستانی ها ...

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان اگر جون خودتون و فرزندن گل و معصومتون مهمه اینکارا نکنید غیر حضوری و با کارکردن باهاش درس بخونه فوق اخرش که اینم نشد یا یه سال از مدرسه عقب میفته یا معدلش پایین میشه که اگه بخونه بالاه م میشه  پس خیلی بهتره تا بره مدرسه 

❤❤❤❤
غیرحضوری باشه آره ولی حضوری بچه ها بلد نیستن رعایت کنند ما توی خونه نگهشون داشتیم مریض نشن برای اینک ...

من خودم معلمم😆عزیزم الکی نیست مجبورا رعایت کنن بازرس میاد اگرم دیدن نمیتونن که غیر حصوری میکنن

اگر کسی از ترس کرونا بچشو به مدرسه نفرسته کسی حق نداره بگه چرا نمیومده مدرسه و موظف هست انلاین هم که شده درس رو اموزش بده این یه قانون کشوری هست و قطعا هم باید انلاین باشه چون هیشکی از جونش راضی نسده که بره میون اون همه جمعیت که معلوم گرفتن یا نه 

یه مدیر بود معلم رو برای انجام کار ها بزور کشونده بود توی مدرسه بعد معلمه کرونا گرفت تا یکسال مدیر رو اخراج کردن 

گفتن ک زوج و فرد میشه مدارس ولی بازم الکیه ما ک بچه مدرسه ای نداریم ولی هر کی داره نفرسته بازی باجون ...

نه همون دبیرستانیهاهم درست بزرگن ولی خطرناک باز یکی داشته باشه بقیه می گیرن

نمیشه که از تحصیل عقب بیوفتن حتما موارد لازم رو رعایت میکنین شایدم کلا غیر حضوری شد

اصلا اینجوری نیست  که از تحصیل بخوان عقب بیوفتن معلم موظفه اگر که دانش اموز نیومد مدرسه انلاین بهش درس بده 

♦️شروع سال تحصیلی در ۱۵ شهریور قطعی است

حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش:

🔹اصل مهم شروع سال تحصیلی در ۱۵ شهریور است و این موضوع قطعی است.

🔹از ۱۵ شهریور همه دانش آموزان باید تحت آموزش قرار بگیرند، اما کیفیت عرضه خدمات آموزشی می‌تواند به صورت حضوری، نیمه حضوری، تلویزیونی، بسته‌های آموزشی یا شبکه شاد باشد.

🔹آموزش و پرورش در دوره کنونی و در بستر فضای مجازی به مانند حضور در اتاق شیشه‌ای است که همگان می‌توانند عملکرد آن را مشاهده و نقد کنند، زیرا تدریس معلم در منظر همگان قرار گرفته است و هر موضوعی که در معرض شفافیت قرار می‌گیرد، در کنار آسیب‌هایی که وجود دارد می‌تواند باعث رشد آن شود.

✅@DiDbankhabari

خیر صحبت کردم غیرحضوری برن

عزیزم یعنی ب مدارس بخشنامه دادن؟

داداش من غیر انتفاعیه مدیرش میگف کلاس ده نفره اس ممکنه باز کنیم 

ما ک نمیفرستیم ولی کاش بخشنامه بدن ب مدارس😫

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

غیر حضوری خیلی سخته  اونایی دو تا یا سه تا بچه مدرسه ای دارن و‌گوشی درست حسابی و امکانات ندارن غیرانتفاعی برن  مسلما بچه هاشون میفرستن  

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻