2777
2789
عنوان

کمممممک

116 بازدید | 17 پست

سلااام بچه ها چجوری میشه حالت تهووع و ضعف بارداری رو کاهش داد؟؟ 

من دکترم شنبه هست ، از دیشب حالت تهووع گرفتم ولی حالم بهم نمیخوره به پهلو که میخوابم حالم بهتره 

هفته ی ۵ م هستم 

حالت ضعف بدنی هم دارم دو روزه 

میترسم بدون مشورت پزشک چیزی بخورم ، شنیدم زنجبیل خوبه

دکتر من گفت اگه تهوع گرفتی زنجبیل بخور

که نگرفتم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ضعف بدنی اوایل هست، کم کم از بین میره تا ۳ماهگی

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

اتفاقا دکتر ب من توصیه کرد زنجبیل نخورم چون ضعف داشتم گفت مایعات و جامدات باهم نخور.نون خالی بذار دهنت یا بیسکوییت (صب زود)

مامانم نمیدونم دختری یاپسر فقط بدون من خیلی دوست دارم.ان شاءالله که سلامت باشی

اوه اوه ،بد ویاری ، من نداشتم خیلی ولی اینجور وقتها بیسکویت می‌خوردم ،به پهلو دراز می‌کشیدم 

چقدر زود ویارت شروع شده و متوجه شدی 

مبارک باشه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
اوه اوه ،بد ویاری ، من نداشتم خیلی ولی اینجور وقتها بیسکویت می‌خوردم ،به پهلو دراز می‌کشیدم  چ ...

واااای توروخدااااا نهههه من میمیرم اینجوری دعاکنید خوب شم زودتر تازه خوشحال  بودم که حالت تهووع ندارم، الان ۲ روزه شروع شده امروز تنگی نفس هم اضافه شد بش 

اتفاقا دکتر ب من توصیه کرد زنجبیل نخورم چون ضعف داشتم گفت مایعات و جامدات باهم نخور.نون خالی بذار ده ...

اره من دیرو  صبح حالت تهووع داشتم فک کردم از گشنگیه. ۲ تا بیسکووییت خوردم فرقی نکرد زیاد ! 

اره من دیرو  صبح حالت تهووع داشتم فک کردم از گشنگیه. ۲ تا بیسکووییت خوردم فرقی نکرد زیاد !  ...

من ک هنوز حالت تهوع و ضعف بدنی دارم.اوایل ک فقط تو تخت بودم ولی خداروشکر ازهفته ۱۱بهترشدم از سه روز پیشم کمتر بالامیارم البته ببخشید

من ک هنوز حالت تهوع و ضعف بدنی دارم.اوایل ک فقط تو تخت بودم ولی خداروشکر ازهفته ۱۱بهترشدم از سه روز ...

اخی خداروشکر بهتری 

میفهمم خیلی بده، شما دمای بدنت هم بالاس؟؟ من تقریا ۱۵، ۱۶ روزه دمام بالاتر رفته یکم جلوی کولر هم گرممه باز 

اخی خداروشکر بهتری  میفهمم خیلی بده، شما دمای بدنت هم بالاس؟؟ من تقریا ۱۵، ۱۶ روزه دمام بالاتر ...

آره همینطوربودم الان یکم بهتر شدم