2777
2789

عههههههه چقد برام آشنایی!!!😮😮😮

یکم شبیه گلاره عباسی هستی😍😍😍😍😍

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گذاشت ببین

دیدم اره😍😍😍😍😍 نانازه

🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همه‌مون بده. 😊💚  صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤‏چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی می‌گفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را می‌بینی آرام می‌شوی. نه دلهره‌ای، نه تلاطمی...💗💓💚😊

من ندیدم اسی😐

.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا می‌شود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️

چه زود میپاکین 

من ندیدم که

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

منم ندیدم🤷

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد  خلاصه و مفید خدمتتون بگم که ؛این سومین کاربریمه😅😁اصلا خودمم نگم از سه تا آندرلاینِ(_) موجود در اسم کاربریم مشخصه🤭😉اگه از تاپیکی که زدم یا پستی که گذاشتم خوشت اومد ⁦☝️⁩یدونه صلوات واسه حاجتم بفرست🥰
تاپیک اخرمو گزارش کنید حمد میخونم براتون اطفا 

زدم عزیز 

.. ❤️Seninle yasamak ne guzel.. 🙈.. ...ممنون میشم واسه خوشبختیمون و ثابت موندن زندگی عاشقانمون ی صلوات مهمونم کنید 🙏💚💛در اوج مغرور بودن مهربان است.. 😌اصلا می‌شود برایش مرد خودمو میگم.. 😎پرسپولیس عشق بی پااایااان🏆❤️
2790
2778
2791
2779
2792