2777
2789
عنوان

کجازندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست
ای وای چ بد.واسه من الان احترام میذارن وبرمبنای احترامه رابطمون بخاطرهمین میگم احترامانشکنه.چندمین ع ...

عروس کوچیکم.چون من پیششم کلی ازم انتظار داره بخدا ۳ سال یه مسافرت نرفتم عید ب عید میریم خونه مامانم کل عیدو انتظاراینم ببریم منم چون راضی نیسم دعوا میشه عید زهرم میکنه مریض بشه شوهرمن میبره کلا نیاز خودش باشوهرمنه حتی خاهرشوهرامم مشکلی دارن ۵ صبح زنگ میزنن من ناراحت میشم مادرشوهرم میگ چون باهم یجاییم وضیفه تونه

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم بابام قیدکرد.چون توی مجردیمم عاشق استقلال بودم میشناخت دخترشو.نرم خونه خودم؟

نمیدونم عزیزم الان گرونیه ممکنه بعدا بزنن زیرش خونرو ندن بهتون .راسی خونه ب اسم شوهرت

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
توی یه ساختمون هستین؟

من تویه خونه میشینم باهاش .کلا راضی نیس خانوادم بیان خونم ولی کلا دوس داره دختراش اینجا جلون بدن

توی یه ساختمون هستین؟

عزیزم بازم خودت ۵۰ ۵۰ کن ببین چجورین فردا فک فامیلات اومدن خونت واست اخم تخم نکنه دخالت نکنه کجا میری ازکجامیایی

نه بنام نیست چون سندنداره اصلا.بخاطرخونم برم بشینم!

اه ممکنه خونرو ب شوهرت نده کاش ب اسم شوهرت بود.نمیدونم اگ شوهرت دهن بین نیس خانوادش خوبن دخالت نمیکنن برو خودتم از اول حد حدودشونو مشخص کن

اه ممکنه خونرو ب شوهرت نده کاش ب اسم شوهرت بود.نمیدونم اگ شوهرت دهن بین نیس خانوادش خوبن دخالت نمیکن ...

شوهرم دهن بین نیست،جزمادرشوهرم ک فضوله بقیه اعضاخوبن

شوهرم دهن بین نیست،جزمادرشوهرم ک فضوله بقیه اعضاخوبن

شوهرمنم خوبه ولی مامانش فضول اخلاقش بچگونه حسود لجباز بی چشم روعه

نظر من اینه اول یه برداشت از خانوادش کن یک درصد شک داری پاتو نزار اونجا چیزهایی هم گفتید کاملا مشخصه برید اسیر میشید بنظرم قید اون خونه رو شده بزنی ولی ارامش داشته باشی

شماچطورساختی تاالان؟ازچ سیاستی استفاده کردی یانه ازخودت گذشتی

اولش خوب مظلوم بودم از خودم گذشتم نذاشتم خانوادم بیان خونم کلا جوری رفتارکردم ک مادرشوهرم میخاددیدم داره حالم بدمیشه عقده ای قاطی کردم الانم ایشالله خدابخاددارم جدامیشم