2777
2789
عنوان

کجازندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میگم کلا ازاون شهر برو😂

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

دوری و دوستی من وقتی عقد بودم شوهرم میخواست طبقه بالای خونشون رو بسازه برا زندگیمون من قبول نکردم گفتم دوری ودوستی واقعا هم از تصمیمم راضی هستم

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 

[QUOTE=150499728]معمولا خونه رو ب نام نمیزنن میدن پسرشون بشینه[/QUOTE

شوهرم خودش ساخته واسه خودش منتهاچون من همون اول ندیدگفتم مستقل میخام حالابه شک اقتادم تواین گرونی برم همونجایانه

دوری و دوستی من وقتی عقد بودم شوهرم میخواست طبقه بالای خونشون رو بسازه برا زندگیمون من قبول نکردم گف ...

ممنون گلم منم نظرم همینه امامجردی ساخته دیگه نمیشه کاری کرد

شمارفتی انگار؟

من مجردم گلم

یارو از کلاهش خرگوش در میاره، بعد من نتونستم یه گوساله رو از قلبم دربیارم                                             خدایا صبری که دادی به دردی که دادی نمیخوره                 99/9/9 ی خبر خوب بهم میدن       خــُدایــا  حــواســت  هصــ؟صــدای  هِق  هِق  گــریــع  هام  عــز  هَمــون  گــلــویــی  مــیــاد  ڪــِ  تــو  عــز  رگــش  بــع  مــن  نــزدیــڪــتــریــ..!  

وای باهم بودن افتضاحه من بامادرشوهرم یجا میشینم یعنی تویه واحد قرار بود بعدها ک پول درستمون اومد یه دوطبقه بخریم باهم باشیم ولی الان اصلا راضی نیسم تویه شهرباهاش باشم.شوهرمم کلی موهاش سفید شد خودمم افسرده شدم طفلی مامانمم کلی غصه خورد احترام ها کلا برداشته شد 😑

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
ممنون گلم منم نظرم همینه امامجردی ساخته دیگه نمیشه کاری کرد

خداروشکر عقلت رسیده اولش گفتی مستقل من اولش گفتم باشه باهم یجا مشیینیم الان ۳ ساله میگم گوه خوردم

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢
وای باهم بودن افتضاحه من بامادرشوهرم یجا میشینم یعنی تویه واحد قرار بود بعدها ک پول درستمون اومد یه ...

ای وای چ بد.واسه من الان احترام میذارن وبرمبنای احترامه رابطمون بخاطرهمین میگم احترامانشکنه.چندمین عروسی

خداروشکر عقلت رسیده اولش گفتی مستقل من اولش گفتم باشه باهم یجا مشیینیم الان ۳ ساله میگم گوه خوردم

اونم بابام قیدکرد.چون توی مجردیمم عاشق استقلال بودم میشناخت دخترشو.نرم خونه خودم؟