2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لوله هات چسبندگی شدید داشتن؟

عملش با بیهوشیه؟

هزینه اش چقد شد؟

معمولا بعد عکس رنگی باردار میشن، اینم مث همونه دیگه ،چسبندگیا رو برطرف می کنه، ان شاءالله که به زودی جواب میگیری

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

عزیزم مشکلت چی بوده که لاپراسکوپی کردی؟ عملت چجوری بود سخت بود یا راحت  میشه لطفا توضیح بدی؟

چسبندگی داشتم و کیست.برای بارداری انجام دادم‌.سخت بود عملم اذیت شدم

چسبندگی داشتم و کیست.برای بارداری انجام دادم‌.سخت بود عملم اذیت شدم

مگه بیهوش نمیکنن؟ 

سختیش از آی وی اف بیشتره؟

آخه منم لوله هام بستست دوبار آی وی اف کردم ناموفق بوده به دکترم گفتم لاپراسکوپی کنیم گفت نه بهت پیشنهاد میکنم دوباره آی وی اف کنی

ولی من میگم اگه با لاپراسکوپی آدم بتونه طبیعی حامله بشه خیلی بهتره تا اینکه چند بار آی وی اف کنه و نشه

بله عزیزم من بعد لاپرا باردار شدم دقیقا دی89 عمل کردم بهمن89 باردار بودم

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              
مگه بیهوش نمیکنن؟  سختیش از آی وی اف بیشتره؟ آخه منم لوله هام بستست دوبار آی وی اف کردم ناموف ...

بیهوش میکنن بعدش به هوش میایی اذیت میشی درد شانه و قفسع سینه بدی داری

بیهوش میکنن بعدش به هوش میایی اذیت میشی درد شانه و قفسع سینه بدی داری

سلام شما دکتر چسبندگی و بسته بودن لوله هاتو واکرد و گفت که عملت موفقیت امیز بوده؟میشه بگیدهیدرو سالپنکس هم داشتید یا نه

روزی شعارکل جهان میشودعلی...
2790
2778
2791
2779
2792