2777
2789
عنوان

گوشی بازا بیاین

292 بازدید | 34 پست

سلام دوستان نی نی سایتی امیدوارم که حال دلتون خوب باشه 

لطفا منو راهنماییم کنید بین برند سامسونگ و نوکیاو هاوایی موندم کدوم برند کیفیتش خوبه ممنونم ازتون اگه گوشی مد نظر دارید لطفا بگین بین ۵ تا ۶ میتونم هزینه کنم مچکرم ازتون 

کسیو جدی نگیرید،چراشم از کسایی که جدی گرفتن بپرسید؛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سامسونگ الان a51حدودا ۶۶۰۰ هست و a50 در حد پول شماست من فقط از قیمتا سامسونگ اطلاع دارم

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

قیمتم بگو دیگه تا چندی بخواب 

البته سامسونگ از همه بهنره لوازم جانبیش ت و فراوون وکیفیت دوربین وامنیت بالاو....

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته

هیچکدوم ..شیائومی...خودم سامسونگ دارم البته راضیم

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست😊❣هر ڪه را هیچ به ڪف نیست،به دل آهی هست💔😉 #خدایا_شکرت   رژیم:قد168👈 وزن اولیه:80😵😰 وزنم بعد از دوماه:73.650😃😌28 آذر:72.450😊10 بهمن:70.800 😊8 اسفند:69 😄7فروردین :68😀7 اردیبهشت:66وزن هدف اول:66(بعد ۶ ماه و 20روز  به وزن هدف اولم رسیدم خدایاشکرت که بهم اراده قوی دادی)😋وزن هدف دوم:60 مـن مـیتونـم💪وزن 26 اردیبهشت: 65.800  وزن 12 تیر:64.500 وزن 26 اردیبهشت:63.200 وزن 26 شهریور:59:600  وزن الان :58 کیلو