2777
2789
عنوان

میاین کمک کنید نرگسم

296 بازدید | 29 پست

یچه ها از کجا بفهمیم یکی کارت اهدای عضو داره دیروز خونه شوهرم یودم عقدیم رفت بیرون نوشابه بخره،رفتم سابقه گوگلش نوشته بود ثبت نام کارت اهدای عضو راهی هست بتونم ببینم ثبت نام کرده یانه؟

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه فرقی میکنه عزیزم؟خوبه که ثبت نام کرده باشه

من دوست نداشتم ثبت نام کنه قبلانم یه دعوایی سرش کردیم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
از خودش بپرس 

میترسم بپرسم دروغ بگه چون قبلا سر اینکا ثبت نام میخاست بکنه دعوا کردیم

شوهر منم داره یه کارت میدن بش

اخه ما عقدیم میتونه کارتشو ازم قایم کنه

شماره ملی ثبت میشه داخل سایت اهدا  اگه با شماره ملیش کسی بخواد ثبت نام کنه میزنه قبلا ثبت شده

میترسم ثبت نام بزنم کد ملیشو ثبت نام نکرده باشه من یزنم مشخصاتو ثبت نامش کنن

میترسم ثبت نام بزنم کد ملیشو ثبت نام نکرده باشه من یزنم مشخصاتو ثبت نامش کنن

خوب راهی نی چون اطلاعات محرمانه اس اونجاحالا چرا برات مهمه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
خوب راهی نی چون اطلاعات محرمانه اس اونجاحالا چرا برات مهمه

چون قبلا دعوا کردیم باهم میخاست بکنه گفتم نکن