2777
2789
40 قطره ناشتا هر روز بخور تا روز 20 پریودت  هورموناتو تنظیم میکنه و پریوداتم منظم میشه و بدنت ...

منظورت از تا روز ۲۰ پری چیه چجوری حساب میکنی؟؟من الان ۴ روزه پری تموم کردم الان پس نخورم واستم این ماه که میاد پری شدم از روز اول بخورم تا روز ۲۰

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل از اینکه بهم قرص سیپروترن کامپاند بده تا پری منظم بشه هر سری ده پونزده روز عقب مینداختم بعد ا ...

اونجوری نگو من 4 سال تنبلی داشتم یه وقتایی جوری خونریزی داشتم که هیچی نمیتونست جمعش کنه تازه اولین ماه هایی که میخواستم اقدام کنم کلا بهم ریختم هر 15 روز یکبار پریود میشدم 

برای منم پیش اومده که 12 روز تاخیر داشتم تو پریودی ولی تو دوران عقد بودم و دوران مجردی هم گاهی اینجوری میشدم ولی دیگه بعد عروسی تاخیرم 4 روز بیشتر نمیشد تا اینکه اولین ماه اقدام کردم و کلا بهم ریخت بدم هر 15 روز پریود میشدم یعنی دو بار در ماه😩 

نا امید نشو هیچوقت خدا همیشه حواسش به بنده هاش هست 

از من و تو بدتر هم بودن اصلا پریود نمیشدن با روش پیاز درمانی و این قرص و قطره باردار شدن 

40 قطره ناشتا هر روز بخور تا روز 20 پریودت  هورموناتو تنظیم میکنه و پریوداتم منظم میشه و بدنت ...

اقدامتون چه شکلی بود هر روز یا یه روز در میون کلا چجوری بود تو این دوماه؟؟یا۱۴ روز بعد پری روز تخمک گذاری فقط؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
اونجوری نگو من 4 سال تنبلی داشتم یه وقتایی جوری خونریزی داشتم که هیچی نمیتونست جمعش کنه تازه اولین م ...

کاش خدا به منم بچه بده...من که فقط دلمو بستم به اون...از خودش یه فرشته میخام اینقدر بی بی هام منفی شده و لکه بینی پریود و لانه گزینی حساب کردم که خسته شدم انگار طاقت ندارم اصلا..دلم شدیدا بچه میخاد با اینکه خودمم سنم پایینه..

منظورت از تا روز ۲۰ پری چیه چجوری حساب میکنی؟؟من الان ۴ روزه پری تموم کردم الان پس نخورم واستم این م ...

ببین از روزی که پریود میشی بشمار بذار 5 روز بگذره  روز 5 پریودت باید بخوری تا روز 20 پریود 

الانم میتونی بخوری ببین چه روزی پریود شدی 20 روز بشمار برو جلو تا اون روز میتونی از این قطره بخوری 

ببین از روزی که پریود میشی بشمار بذار 5 روز بگذره  روز 5 پریودت باید بخوری تا روز 20 پریود  ...

ببخشید هی سوال میپرسم من۱۵ام پریود شدم از فردا صبح تا چه زمانی بخورم

الان روز 8 پریودی. تا 3 شهریور بخور 

آها بعد میخام چکاپ اینا بدم که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟جواب آزمایشا به هم نریزن؟؟

آها بعد میخام چکاپ اینا بدم که مشکلی ایجاد نمیکنه؟؟جواب آزمایشا به هم نریزن؟؟

اگه میخوای آزمایش هورمون بدی نخور چون این هورموناتو تغییر میده و تو جواب آزمایش تاثیر داره 

خواهش میکنم عزیزم امتحانش ضرر نداره امتحان کن ان شاءالله باردار میشی اگه هم نشدی چیزی رو از دست نداد ...

قطره هایی ک گفتیدازکجا بخریم؟

درتاریخ ۱۳۹۹٫۹٫۹ انشالابهترین اتقاق زندگیم خواهدافتاد🌹کاش برگردیم به اون دوره که سرفه هامون فقط واسه اینه که بگیم کسی تو توالت هست، نیا تو😀