2777
2789
میشه به من توضیح بدی ببینم از کی شروع کردی...الان چند ماهته...جنسیتش نی نیات چیه؟؟به منم کمک کن کاش ...

من از روز اول پریود تا 12 روز ناشتا عسل طبیعی رو با سیاهدونه نکوبیده و آسیاب نشده قاطی کردم هر روز یه قاشق غذاخوری خودم میخوردم به شوهرمم میدادم البته میگن باید تا 20 روز اینکارو انجام بدی من تنبلی کردم شما از روز اول پریود بخور تا روز 20 

از روز 5 پریود هم یکساعت بعد از خوردن عسل و سیاهدونه 40 قطره ویتاگنوس رو تو یه لیوان آب یا آبمیوه طبیعی بریز با یدونه قرص اگنوگل بخور چند دقیقه بعدشم صبحانه بخور 

یه قرص اگنوگل هم بعد شام بخور این کار رو از روز 5 پریود تا 20 پریود انجام دادم و همون باردار شدم

تازه الان 5 هفته هست که باردارم یعنی حدودا 4 روزه فهمیدم باردارم من همین ماه این روش درمان رو امتحان کردم و نتیجه گرفتم 

نی نی هنوز خیلی کوچولوعه جنسیتش معلوم نیست فعلا منتظر تشکیل قلب کوچولوشم. 

من 6 ماه اقدام کردم ولی حدودا 4 ساله تنبلی تخمدان دارم و پلی کیستیکم  به نظرم امتحان کن من که ...

درخاست دوستیمو میشه قبول کنی چون این روش امتحان کردی هر ازگاه وقتتو بگیرم و باهات حرف بزنم؟؟؟مرسی

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته اینم بگم فقط یه بار رفتم دکتر به خاطر درسم نمیتونم زیادپیگیر شم ولی بعد درسم میخام جدی شروع کن ...

به نظرم از الان فقط این قطره ویتاگنوس رو امتحان کن چون برای همه ی خانوما تو هر سنی خوبه بخور از الان بدنت آماده بشه که ان شاءالله بعد از انجام آزمایشات لازم با اولین اقدام باردار بشی و انتظار نکشی انتظار سخته خیلی آدمو خسته میکنه 

من از روز اول پریود تا 12 روز ناشتا عسل طبیعی رو با سیاهدونه نکوبیده و آسیاب نشده قاطی کردم هر روز ی ...

مرسی از اینکه وقت گذاشتی انشاالله نی نی ات صحیح و سالم باشه و مثل خودت مهربون...مبارکت باشه نی نی ات حالا که حامله ای برام دعاکن...میشه بگی پریودات نامنظم بود؟؟اگه بود با چقد تاخیر اینا پری میشدی؟؟

گاهی یک مردبهانه دلخوشی یک زن میشود ویک زن بانی یک مرد...خدایا بهانه دلخوشی را دارم اما باقی اش را به تو میسپارم۰۰۰۰👶👶🤰🤰🤱👶بالاخره تموم شد انتظارم برای تو...تو در اغوشمی
خواهش میکنم عزیزم امتحانش ضرر نداره امتحان کن ان شاءالله باردار میشی اگه هم نشدی چیزی رو از دست نداد ...

فدات بشم عزیزم دیگه من بعد از این همه مراحل درمان همیشه هر عزیزی یه پشنهادی میکنه زود انجام میدم میگم یهو شد بازم توکل به خدا مرسی بابت همه چی 

هر دوتاش رو باهم انجام بدم چی مضره؟؟این قطره ویتا گنوس اینا رو از کجا باید تهیه کنم

فعلا پیاز درمانی نکن اون رو بذار به عنوان آخرین راه حل آخه یه مقدار هورمونات رو دستکاری میکنه فعلا فقط قطره ویتاگنوس رو بخر اون قرص رو هم نخر فعلا از الان قطره رو بخور هورمونات و پریودات میزون بشه بعد از ماهی که خواستی اقدام کنی قرص اگنوگل رو هم بخر از داروخونه همراه با قطره و عسل و سیاهدونه به اون روشی که گفتم بخور

من از داروخونه خریدم 

به نظرم از الان فقط این قطره ویتاگنوس رو امتحان کن چون برای همه ی خانوما تو هر سنی خوبه بخور از الان ...

دارم میمیرم اینقد ناراحت بودم که هیلی اتفاقی الان پستتون رو دیدم و خوشحال شدم انگار خدا خاست بهم امید بده و منو کشید سمت این تاپیک بخدا الان چشمام پره من عاشق بچم میترسم نشه...الان ۸ روزه از روز اول پری میگذره چهار روزه تموم کردم اون قطره رو بخورم و بعدشم از روز اول پری این کارایی که کردی رو میکنم...برام دعا کن

فدات بشم عزیزم دیگه من بعد از این همه مراحل درمان همیشه هر عزیزی یه پشنهادی میکنه زود انجام میدم میگ ...

عزیزم ان شاءالله خدا به دلت نگاه کنه و زود یه نی نی خوشگل و سالم وصالح بهت بده 

مرسی از اینکه وقت گذاشتی انشاالله نی نی ات صحیح و سالم باشه و مثل خودت مهربون...مبارکت باشه نی نی ات ...

مرسی عزیزم 😍 ان شاالله به زودی مادربشی 

معمولا بدون دارو 4 روز عقب یا جلو میوفتاد پریودم 

فعلا پیاز درمانی نکن اون رو بذار به عنوان آخرین راه حل آخه یه مقدار هورمونات رو دستکاری میکنه فعلا ف ...

۲۰ قطره بریزم تو آب و ناشتا بخورم؟؟از فردا شروع کنم به نظرت؟؟هر روز دیگه نه؟؟

دارم میمیرم اینقد ناراحت بودم که هیلی اتفاقی الان پستتون رو دیدم و خوشحال شدم انگار خدا خاست بهم امی ...

عزیزم😍 فقط بیخیال باش به بارداری فکر نکن استرس مثل قرص جلوگیری از بارداری عمل میکنه 

اقدام کن و لذت ببر من این ماه که باردار شدم همه چی رو سپردم به خدا و دیگه خودم بیخیالش شدم 

مرسی عزیزم 😍 ان شاالله به زودی مادربشی  معمولا بدون دارو 4 روز عقب یا جلو میوفتاد پریودم&n ...

اگه باردار بشم با روش تو یادم میمونه ازت تشکر کنم..واقعا ممنون که کمکم کردی و بهم امید دادی

۲۰ قطره بریزم تو آب و ناشتا بخورم؟؟از فردا شروع کنم به نظرت؟؟هر روز دیگه نه؟؟

40 قطره ناشتا هر روز بخور تا روز 20 پریودت 

هورموناتو تنظیم میکنه و پریوداتم منظم میشه و بدنت آماده بارداری میشه 

این قطره اصلا داروی کمک باروری نیست حتی دخترای مجرد هم میتونن بخورن فقط تنظیم کنندست

مرسی عزیزم 😍 ان شاالله به زودی مادربشی  معمولا بدون دارو 4 روز عقب یا جلو میوفتاد پریودم&n ...

من قبل از اینکه بهم قرص سیپروترن کامپاند بده تا پری منظم بشه هر سری ده پونزده روز عقب مینداختم بعد از مصرف قرص ۵ماه منظم بود و این ماه که فک میکردم حامله ام ۱۳روز تاخیر داشتم تو پس خیلی تنبلی ات کم بوده برا من نمیشه پس...😔😔😔