2777
2789
عنوان

من کی بی‌بی‌چک بزنم؟؟

169 بازدید | 34 پست

یک مرداد پریود شدم. قرص لتروزول خوردم، روز تخمک گذاری هم رابطه داشتیم. قرص دوفاستون رو از روز پانزده پریودم شروع کردم، فردا تموم میشه. الان تخمدانام و زیرر شکمم تیر میکشه، یه درد نیش مانندی می‌گیره و ول میکنه. می‌تونه علائم حاملگی باشه؟ چون سینه‌هامم دردناک شدن

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔

همش اثرات دارو  باردار نیسی

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم منم درد سینه هام بود و درد زیرشکم گاهی وقتا بی بی چکم مثبت شد ان شاءالله بارداری

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
همش اثرات دارو  باردار نیسی

من قبلا هم دوفاستون مصرف کردم، اینطور علائمی نداشتم.

عزیز مادر سه سال از انتطار من می‌گذره و تو هنوز نیومدی. نمی‌دونی چقدر دوست دارم تورو به آغوش بکشم و عطر تنت رو استشمام کنم؛ اما افسوس که سهم من هرماه بی‌بی چک کاذب و تیتر بتای ۱.۱ لعنتی هست. فکر کنم دیگه خسته شدم. نه می‌خوام برم عمل و نه دکتر، چون فهمیدم خدا هم با من سر لج گذاشته، که اگه نذاشته بود بی‌بی‌چکام مثبت نمی‌شد و آزمایشام منفی.💔💔
تا یه هفته بعد از پریودی برای اطمینان ♥️

یعنی هفت شهریور؟؟

علائم منم درد سینه هام بود و درد زیرشکم گاهی وقتا بی بی چکم مثبت شد ان شاءالله بارداری

برای همین شک دارم. چون قبلا ک حامله شدم، اون موقع هم اینطوری شده بودم. برام دعا کن لطفا

رفتی ازمایش گلم؟؟؟ مبارکه

نه هنوز کنکور دارم😊وشوهرم الان نیست میترسم از کرونا.

دوبار زدم مثبت شد

از کرونا آموختیم جواب امربه معروف ونهی ازمنکر به توچه نیست آلودگی یک نفر به همه ربط دارد{حیا}راکه نفهمیچادرسیاههم تورا محجبه نخواهد کرد.چادر زهرا(س)حکایت می کند از بی حجابی ها شکایت می کندروز محشر بر زنان {باحجاب}♡حضرت زهرا(س)شفاعت می کند.
من قبلا هم دوفاستون مصرف کردم، اینطور علائمی نداشتم.

بدن هر دفعه یه جوره من از خدامه شما باردار باشی ولی تجربمو میگم

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید