2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کسی این حرفو میزنه که دائما به همسرش گیر میده و غر میزنه ولی اینکه شما چیزی بهش نمیگی خیلی خیلی بده کاره ایشونم واقعا زشته اگر غیر از کار حرف دیگه ای بزنه ولی اگر کاریه بهش تذکر بده دوست نداری و اونم باید درک کنه و گوش بده زرنگ باش عزیزم و قوی همسرت باید از تو حساب ببره نه اینکه شما بگی نمیگم که خسته نشه❤

ژ ژ آ🕊
عزیزم کسی این حرفو میزنه که دائما به همسرش گیر میده و غر میزنه ولی اینکه شما چیزی بهش نمیگی خیلی خیل ...

آخه رفتم تلگرام گوشیش رو چک کردم بدون اینکه بدونه قطعا ناراخت میشه ازینکارم

عزیزم کسی این حرفو میزنه که دائما به همسرش گیر میده و غر میزنه ولی اینکه شما چیزی بهش نمیگی خیلی خیل ...

بعد مساله اینه ک اونا راحت صحبت میکنن و البته همسرم رسمی، اما دوست ندارم خوشم نمیاد از اون خانوما که با آقایون راحت صحبت میکنن

بعد مساله اینه ک اونا راحت صحبت میکنن و البته همسرم رسمی، اما دوست ندارم خوشم نمیاد از اون خانوما که ...

حق داری ولی اینو یادت باشه که ما نمیتونیم دیگرانو کنترل کنیم و توقع داشته باشیم جوری که دلمون میخواد باشن اون خانوما رفتارشون اینه و کاریش نمیشه کرد اینکه همسرت رسمی صحبت میکنه خیلی خوبه این‌نشون میده خیلی بهت علاقه داره چون راهه خیانت الان خیلی بازه تو میتونی خیلی غیرمستقیم بهش بگی مثلا بپرس سرکار با همکارات چطور بود و خلاصه یجوری سر صحبتو باز کنی بگی خیلی خوشحالم که باهاشون زیاد گرم نمیگیری و از این حرفا ولی اگر چیز دیگه ای دیدی قاطع برخورد کن و اصلا اهمیت نده که ناراحت بشه که گوشیشو چک‌کردی امیدوارم همیشه خوشبخت باشی عزیزم❤

ژ ژ آ🕊
 حق داری ولی اینو یادت باشه که ما نمیتونیم دیگرانو کنترل کنیم و توقع داشته باشیم جوری که دلمون ...

ممنون بابت راهنمایی خوبتون الان انقد ناراحتم نمیدونم چیکار کنم🥺 من خیلی حساسم رو این مسائل آخه...

توکل ب خدا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز