2777
2789
عنوان

پی ام اس

25023 بازدید | 21 پست

سلام من خواننده خاموش بودم تا همین الان که عضو شدم این تاپیک رو بزنم وازتون کمک بگیرم

من چند روز قبل از پریودیم عصبی وحساس میشم تمام ناامیدی ها واحساسای منفی میاد سراغم مشکلم داره جدی میشه چون اطرافیانم رو دارم اذیت میکنم خیلی دعوا میکنم سر هر چیز الکی ومسخره ای بعد همه چی رو میزنم میشکونم خیلی گریه میکنم و واقعا از خودم متنفر شدم همین که پریود میشم همه چیز عوض میشه وحالم خوبه  چیکار کنم بتونم خودمو کنترل کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من سلطان سندروم پیشاقاعدگی بودم ...یعنی بدترین علائم و داشتم ها...هر جی هم دکتر میرفتم فایده نداشت تا با یه دکتر خارج از ایران حرف زدم... راهش اینه منیزیم بخوری توی طول ماه پودر منیزیم بخوری... نزدیک مربودت فست فود و طرخ کردنی نخوری به جاش ابمیوه و سبزیجات و هر روز حداقل نیم ساعت ورزش کنی...من واقعا ممکن بود خودکشی کنم ولی بهترم

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
سلام من سلطان سندروم پیشاقاعدگی بودم ...یعنی بدترین علائم و داشتم ها...هر جی هم دکتر میرفتم فایده ند ...

ببخشید خوابم میومد اشتباه تایپی داشتم ★سرخ کردنی نخوری نزدیک پریودت

نخستین‌بار که عشق به سراغم آمد ادعای مالکیت جهان را کردم و همه‌چیز و همه‌کس را متعلق به خود دانستم. امروز که تهی از خودخواهی‌ها و تصاحب‌ها، نگاهی عاشقانه به زندگی دارم، از هرچه هست تنها مالک تنهایی خویشم و فروتنانه غیاب حضورم را اعلام می‌کنم.این است نظام عشق؛ هیچ‌ بودن...
سلام من سلطان سندروم پیشاقاعدگی بودم ...یعنی بدترین علائم و داشتم ها...هر جی هم دکتر میرفتم فایده ند ...

من هم حالت های افسردگی رو تجربه میکنم ولی خب نه به شدت خودکشی...حتما امتحان میکنم این توصیه ها رو امیدوارم که حل شه مشکلم ...واقعا خستم کرده ...مرسی از راهنماییت 

خودت نوشتی دیگهpms 😁فقط خودکشی نکن تو اون دوران بقیه اش مشکلی نیست 

منم با خودم همین رو میگم ولی مشکلم اینجاست که رابطه هام با خونوادم و دوستام وحتی رابطه عاطفی رو دارم خراب میکنم 

هر چه قدر بقیه درکشون بالا باشه بازم یه جایی دلخور میشن ازم و واقعا دوست دارم حل بشه این مشکلم

من هم حالت های افسردگی رو تجربه میکنم ولی خب نه به شدت خودکشی...حتما امتحان میکنم این توصیه ها رو ام ...

فدای تو ...نزدیک پریودت که میشه کارای شاد انجام بده...فیلمای شاد ببین... و حدالامکان زیاد دور و بر آدما نباش یا اگه هستی زیاد حرفای جنجال برانگیز نزن...اصلا هم تو دوره پی‌ام‌اس خودت و خسته نکن...مهمونی نده یا اگه درس داری بذار بعدش...خلاصه باید خودت و دور از چالشا نگه داری...آب زیاد بخور و نمک خیلی کم...تغییراتش،و می‌بینی عزیزم

شروع میکنم حتما 😺واقعا ممنونممم

فدای تو عزیزم...ایشالله بهتر بشی...😘