۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 عنوان دندان عقل 75 بازدید | 11 پست بچه امروز رفتم دندون عقلموکشیدم خیلی خوب بود اصلا وقتی آمپول زد یه ذره ام اندازه سر سوزن درد نداشت بعدشم اصلا خونریزی درد نداشتندخدا خیرش بده خیلی خوب بود آخه همیشه از ترس آمپول میترسیدم برم خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️ 1399/05/23 | 03:35 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپیناز عضویت: 1399/04/19 تعداد پست: 3187 من دندون عقلم کلا کج درومده بایدجراحی بشه اسم خودم سپیناز هست چون نی نی سایتیادوست دارن اسم کاربراوعکسشونوبدونن گفتم ۵۰درصدشوحل کنم
۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 امروز بعد از ۳ساعت که از دندونپزشکی اومدم یهو خیلی سردم شد مامانم روم دوتا پتو انداخت دوتا لباس پوشیدم بازم میلرزیدم طوری که دندونام میخورد بهم و خیلی میلرزیدم رقتم دکتر گف فشارت ۷ خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
رویا73 عضویت: 1396/04/13 تعداد پست: 5131 چند سالتونههزینه اش چقد شد؟جراحی کرد؟ هر چیز که در جستن آنی ،آنی...😌
۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 ممکنه بخاطر کشیدن دندون باش؟ خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
ساناز1369 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5753 خوب شد گفتی من چهارتاشو باید بکشم. میترسم برم ولی. دوتا بالاییا پوسیده و شکسته و سوراخن. پایینا هر دقیقه آبسه میکننو صورتم ورم میکنه. میترسم خیلی . 😣😣😣😖😖😖کدوم شهری کجا رفتی
۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 چند سالتونه هزینه اش چقد شد؟جراحی کرد؟ ۲۹سالمه ۲۵۰شد نه فقط کشید جراحی نکرد قیمتش به نظرم خیلی خوب بود خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 خوب شد گفتی من چهارتاشو باید بکشم. میترسم برم ولی. دوتا بالاییا پوسیده و شکسته و سوراخن. پایینا هر د ... تهرانم عزیزم حتما برو میزنه بقیه دندوناتم خراب میشه من جنس دندونام خیلی خوبه و مرتبه حتی دکترم گف بخاطر شیردهی دندون شیشمی از بالا خراب شد و سوراخ شده نرفتم از ترس آمپول حالا زده دندون کناریشم خراب کرده خیلی کم سوراخ شده هفته بعد میرم دوتاشونم درس میکنم خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
ساناز1369 عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 5753 تهرانم عزیزم حتما برو میزنه بقیه دندوناتم خراب میشه من جنس دندونام خیلی خوبه و مرتبه ... منم تو شیردهی دندونام خراب شدن. یهو شکسته شدن و ریختن. ترس شدید دارم از کشیدن دندون
۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 خوب شد گفتی من چهارتاشو باید بکشم. میترسم برم ولی. دوتا بالاییا پوسیده و شکسته و سوراخن. پایینا هر د ... خدایی نکرده عفونتش میزنه به قلبت دندون خیلی خطرناکه حتما برو عفونتش مستقیم میزنه به قلب من امروز کلا ترسم ریخت خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️
۲۵باند مدیر استارتر عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 5385 منم تو شیردهی دندونام خراب شدن. یهو شکسته شدن و ریختن. ترس شدید دارم از کشیدن دندون منم کلا فوبیا داشتند ولی امروز خیلی راضی بودم اگه بگن کل دندوناتو بکش با رضایت و بدون ترس قبول میکنم حالا دندون عقل که سخته من چیزی متوجه نشدم خودِماه انقد ماه نیست که تو انقد ماهی ❣️