2777
2789
عنوان

آزمایش ژنتیک

529 بازدید | 91 پست

دوستان آزمایش ژنتیک برای ازدواج فامیلی ضروریه؟

چطوری میشه که دونفر میرن ازمایش قبل ازدواج بعد میگن نمیتونین باهم ازدواج کنین یا ریسکش بالاست؟لطفا کمک کنین خواهرم میخواد با پسرعموم ازدواج کنه نگرانیم

کسی تجربه ای داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول از همه برن پزشک ژنتیک براشون شجره نامه میکشه و درصد میده و ی آزمایش براشون مینویسه اگه خیلی تخصص بررسی بشه حدود ۱۰ میلیون هزینشه و حتما هم برن

خدایا ممنونم😍تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
اول از همه برن پزشک ژنتیک براشون شجره نامه میکشه و درصد میده و ی آزمایش براشون مینویسه اگه خیلی تخصص ...

چقدر هزینش زیاده ولی خب ارزششو داره.

میترسه بهش بگن نمیتونی ازدواج کنی باهاش

مرسی عزیزم خطری هم وجود داره؟

احتمالش هست بازم برید مشاوره از شجره نامه میکشن و این کارا بهشون میگن 

من عمه خودم با پسر عموش ازدواج کرد دوتا از بچه هاش تالاسمی دارن و باید پیوند مغزو استخوان انجام بدن و عمم داغون شده 

یکی دیگه از عمه هام بازم با پسر عموش ازدواج کرد اون بچه هاش سالمن خداروشکر 

مشاوره حتما برن خیلی بهشون کمک میشه

احتمالش هست بازم برید مشاوره از شجره نامه میکشن و این کارا بهشون میگن  من عمه خودم با پسر عموش ...

اخه میگن ک آزمایش ژنتیک همه بیماری هارو نشون نمیده درسته؟

چقدر هزینش زیاده ولی خب ارزششو داره. میترسه بهش بگن نمیتونی ازدواج کنی باهاش

وقتی بررسی تخصص بشه اگه مشکلی باشه امکان داره موقع حاملگی بگن که از جنین نمونه برداری بشه اگه جنین سالم باشه ک هیچ در غیر اینصورت خاتمه بارداری

اخه میگن ک آزمایش ژنتیک همه بیماری هارو نشون نمیده درسته؟

درسته بدن انسان ۹ هزار تا ژن داره ک همشون شناخته شده نیستن گاهی اوقات هم بیماری هایی هست ک ارتباطی ب ازدواج فامیلی نداره و جهش جدیده

وقتی بررسی تخصص بشه اگه مشکلی باشه امکان داره موقع حاملگی بگن که از جنین نمونه برداری بشه اگه جنین س ...

عزیزم امکانش هست ک قبل ازدواج و با جواب ازمایش بهشون بگن نمیتونین باهم ازدواج کنین؟یا با تعهدی چیزی

عزیزم امکانش هست ک قبل ازدواج و با جواب ازمایش بهشون بگن نمیتونین باهم ازدواج کنین؟یا با تعهدی چیزی

امکان داره بگن بهتره ازدواج نکنن و تعهد بگیرن ک زمان حاملگی بیان و ازمایش های لازم رو انجام بدن و اگر خدایی نکرده بچه شون مشکل داشته باشه شاید از طرف بهزیستی دیگه حمایت نشه

بازم بهتر از هیچیه عزیز دلم حداقل احتمالات در نظر گرفته میشه و اگاهانه ازدواج میکنن

اره خب درسته عزیزم.اما خواهرم میگه ک حتی اگه جواب ازمایش بگن ۳ درصد ممکنه بچت مشکل داشته باشه ازدواج نمیکنم