2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

278 بازدید | 24 پست

سلام خدمت همگی ببخشید من ی سوال داشتم اگر کسی در دوران نامزدی رابطه زناشویی برقرار کنه یعنی قبل ازخونده شدن صیغه عقد.بعد از اینک ازدواج کردند آیا این زن و شوهر بهم حرام ابدی نمیشوند !؟

😑😐😑😐😑😐نه چرا

گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ‌ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی بگه من کلمو به کدوم ستون بکوبم فقط 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

حرام ابدی رو نمیدونم فقط به این نکته دقت کن ک این کار شما رو با عرض معذرن بسیار میگن ز ن ا حتی اگه بعدش عقد کنی

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست