2777
2789
عنوان

سلام ...

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
خوش بحالت  من اگر بمونم نمیشه چون من نظام قدیم تجربی ام و نظام قدیم دیگ سال بعد کنکور نمیگیرن ...

از ترس بد به بدتر پناه نبر. برا آرزوهات ارزش قائل شو براشون بجنگ. این بخدا شعار نیست. خدا میدونه من تو زندگیم تقریبا برا هرچی ک بهش رسیدم جنگیدم و سختی کشیدم ولی الان بابتشون خیلی خوشحالم. چهارتا فیلم و کلیپ انگیزشی ببین دوتا کتاب تو همین مایه ها بخون فکرت عوض میشه

در تاریخ 9/9/99بزرگترین آرزوی زندگیم اتفاق افتاد💞💌🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ترس بد به بدتر پناه نبر. برا آرزوهات ارزش قائل شو براشون بجنگ. این بخدا شعار نیست. خدا میدونه من ...

ن میدونی چرا میگم چون دیگ رشته من نظام قدیم سال دیگ کنکور نداره خوب من چطور بخونم برا سال بعد ن کتابی ن جزوه ای و...

واقعا سر در گمم

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 
ن میدونی چرا میگم چون دیگ رشته من نظام قدیم سال دیگ کنکور نداره خوب من چطور بخونم برا سال بعد ن کتاب ...

کتابای جدیدو بگیر از الان بخون. اول برو پیش مشاور مدرسه تون (یا با ی مشاور تحصیلی کنکور تماس بگیر بپرس ک دقیقا چ اتفاقی قراره بیفته برا کنکور سال بعد). بعد با خیال راحت برو کتابارو از سایت سازمان چاپ کتب درسی بصورت رایگان دانلود کن. 

جزوه های همه درسارو هم ک الان تو اینترنت میتونی پیدا کنی. کانالای تلگرامن پر از جزوه اس. قشنگ از الان بشین یخون. یکسال وقت داری همه کتاباتو میتونی بخونی و چندبارم مرور کنی. 

تازه تو اینترنت کلی کلیپم هست میتوتی ی بسته اینترنت شبانه نامحدود بگیری بری همشونو دانلود کنی و بشینی نگاه کنی و نت برداری کنی. 

حجم کتابای کنکور من خیلی بالاتر از کتابای توعه ولی خداروشکر اینقد نا امید نیستم. 

تازه اینم بگم کتابایی ک برا کنکور معرفی کردن با کتابایی ک تو چهارسال دانشگاه خوندم فرق داره. فقط دوتا از کتابای خودم منبع کنکوره. هرکدوم از کتابامم تقریبا کلی حجمشونه. 

برات عکس چند تاشونو میزارم ببینی 

کتابای جدیدو بگیر از الان بخون. اول برو پیش مشاور مدرسه تون (یا با ی مشاور تحصیلی کنکور تماس بگیر بپ ...

اینم عکس چندتا از کتابام

هنوز 10 تای دیگه ام هست ک ندارمشون فعلا