2777
2789
عنوان

سلام ...

257 بازدید | 35 پست

سلام هر چند قردا باید ساعت ۶ بلند شم درس بخونم اما یکم  خودم خالی کنم کنم...

دیشب ک خبر لغو تعویق شنیدم تا دم دمای صبح بیدار بودم برای احمقیت خودم گریه کردم (هیچوقت تو زندگیم مثل دیشب نشده بودم وقتی خبر شنیدم با صدای بلند هق هق میکردم اما اشکم نمیومد انگار خشک شده بود هه جالب بود از ی طرف دیگم مهمان داشتیم و خانوادم و اونا فهمیدن ک من امسال درس نخوندم ی درد عمیق پشت ی درد دیگه )  چرا گریه کردم چون توانایی درس خوندن دارم و ی وقت ۳ ماهه هم داشتم اما درست استفاده نکردم  و وقتی شنیدم یک ماه وقت دیگ دارم از خوشحایی داشتم دیونع میشدم ک نشد اره نشد 

اما ب جاش امروز تا جون داشتم درس خوندم نمیفهمم چرا اینقدر امسال بد خراب کردم دیگ سال سوم امسال هر رشته بشه میرم حتی بدرد نخورا  هرچند پدرم نمیتونه بفرستم ازاد و اینا چون توانایی مالیش نداره شده خودم برم سر کار و پولش در بیارم اون دانشگاه ها هم انتخاب میکنم 

تو این ۳ ماه فقط زیست ادبیات زیست ادبیات اما بقیه درس ها چی هی خدااا هیچی نخوندم  نمیتونم درک کنم 

بچه ها نگید حقت فلان و بهمان خودم میدونم فقط یگم دلم پر بود ک تنها جایی ک میتونم بگم اینجاست  چون کسی نیست درکم کنه  تازه دیشب برادرم بهم میگفت تو ک فولی بدرک یک ماه خخخ

آرزویت را برآورده میکند خدایی ک برای خنداندن گلی آسمانی را میگریاند🌹❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کنکور اول قرار بود همون تیر ماه برگذار شه پس باید میخوندی

۳ساله پشت کنکوری؟

خب اکه قرار بود هر رشته ای بری ، چرا اتقد وقتتو تلف کردی؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

الان ک حوصله نداری و وقتم نداری بشین پای درسای عمومی دینی گاج رو بگیر عالیه مطمین باش دینی رو بالا میرنی

پیج دوستمه کلی لباسای خوشگل درجه یک بچه دارن سر بزنید حتما 🌹bebe.cot در زمینه تهیه سیسمونی هم مشاوره رایگان میدن

خوب حالا همین ۱ هفته هم خوب بخون 

خدا بزرگه

ولی خیلی صبور بودی ۳ سال پشت کنکور موندی

من ۱ سال پشت کنکور موندم همون سال هم تغییر رشته دادم واسه کنکور از تجربی به انسانی یعنی دیگه به همه میگفتم یکی از بدترین سال های زندگیم دوران پشت کنکورم بوده

ولی آخرش نتیجه شیرینی برام داشت

تو هم ان شاالله هرچی صلاحت هست همون میشه 

دیگه بیشتر از این هم پشت کنکور نمون

توو مملكت ما با درس خوندن ب جايى نميرسى مگر اينكه بعد از دانشگاه سركارى كه ميرى با پارتى بازى يك جايى خوب استخدام شى وگرنه با اين حقوقاى پايين فقط كار ميكشن مثه چى از آدم ، فقط بند پ جواب ميده و بس  

مگر اينكه پزشكى و دندون و اینا قبول شی که بحثش جداست