2821
2789
عنوان

جاری حسود 😑

417 بازدید | 17 پست

بچه ها من با جاریم و مادرشوهر تو یه ساختمونیم از همون اول که عقد کردم و ساده و احمق بودم حاریم شروع کرد پشت سر خانواده همسرم حرف زدن همیشه روم تاثیر میذاشت کاری کرده بود که من با خانواده همسر لج کنم و با مادر شوهر پدرشوهرم بدرفتار کنم ولی پشت صحنه میرفت پاچه خواریشون و منو میخاست از چشم بندازه ولی وقتی دید اونا همچنان منو دوس دارن و باهاشون رفتیم مسافرت وقتی اومدیم دیدیم خانوم رفته مهریه گذاشته اجرا از حسودیش بعدش با برادرشوهرم رفت بیرون تو دعواهاشون یه ویس ازش پر کرده بود برای دادگاه که مدرک داشته باشه تو ویس خیلی پشت سرم بدو بیراه کفته بود ولی من بازم ب روش نیاوردم خواهرش زنگ زد مادرشوهرم پشت سرم حرف زد بازم چیزی نگفتم تا اینکه عروسی کردم برای خریدم پاشد اومد و اشکمو در اوردن برا سرویس طلا خریدنم جیغو داد راه انداخت بعدم که اومدم تو خونم هروز هی میومد میگفت خونتون کوچیکه و فلانه و ادم خفه میشه ولی در صورتیکه که همه جهازمو رفت تقلید کرد خرید همه وسایلشو ریخت رفت جدید خرید اگه ببینید خونشو کپه خونه منه وسایلاش.دوبازه رفت ب یکی از زنای فامیل شوعرم هی زنگ زد پشت سرم حرف زد که اون طرف اومد بهم گفت این میخاد زندگیتو خراب کنه بازم چیزی نگفتم بعدم همش میخاد بمن بفهمونه که شوهرت ب من نظر داره در صورتیکه اصن یک درصدم اینطور نیس شوهرم ازش تنفر داره.الانم هرچی من بخرم میره مثلشو میخره لباسامو میره پیدا میکنه مثه من میخره.برا تولدم شوهرم برام طلا خرید حالا رفته ب شوهرش گفته برام طلا باید بخری همشم میگه یوقت بچه نیاریا بدبخت میشی خیلی سخته .اما یه مدته دیگه ب حرفاش اهمیت نمیدم هرچی پشت سر مادرشوهرم فش میده محل نمیدم برای همین حزصی شده و بیشتر اذیتم میکنه .میدونم نظرتون اینه که خونمو عوض کنم اما الان شرایطشو ندارم .بنظرتون باید چکار کنم؟😭😭😭😭کامل گفتم که کاملا قضیه رو بفهمید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

2824
2823
2791
2779
2792